Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Riviera Residence”: Το νέο έργο της INFINITY Στα Λιβάδια Λάρνακας!
Riviera Residence”: Το νέο έργο της INFINITY  Στα Λιβάδια Λάρνακας!

Riviera Residence”: Το νέο έργο της INFINITY Στα Λιβάδια Λάρνακας!

 

 

 

Το Riviera, το δεύτερο κατά σειρά έργο της  INFINITY, στην περιοχή Λιβάδια; την πιο ανερχόμενη οικιστική περιοχή της Λάρνακας.

Ένα εντυπωσιακό έργο που θα συνδυάζει μοντέρνες αρχιτεκτονικές γραμμές και ψηλής ποιότητας υλικά συνθέτοντας έτσι ένα εμβληματικό αποτέλεσμα.

Το Riviera θα βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, ακριβώς δίπλα από το Land of Tomorrow το οποίο θα αποτελεί την μεγαλύτερη ανάπτυξη μέχρι στιγμής για την πόλη της Λάρνακας . Ένα έργο που θα μεταμορφώσει τον παραλιακό δρόμο προς τα Λιβάδια και την ευρύτερη περιοχή.

 

Το Riviera θα αποτελείται από διαμερίσματα και ρετιρέ 1, 2 και 3 υπνοδωματίων, με άνετες βεράντες, σχεδιασμένο με γνώμονες την πολυτέλεια και την άνεση. Χαλαρώστε και αποφορτιστείτε από την μέρα στο σαλόνι και απολαύστε το άπλετο φως που περνά από τα μεγάλα παράθυρα δίνοντας στο χώρο μια αίσθηση ζεστασιάς.

Μπαίνοντας στον κοινόχρηστο κήπο του κτιρίου απλά παρασύρεστε από το όμορφο τοπίο που περιβάλλει την κοινόχρηστη πισίνα, η οποία θα δώσει μια νότα πολυτέλειας στο έργο.

Οι ιδιοκτήτες των ρετιρέ θα απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα της Μεσογείου από το roof garden ενώ θα χαλαρώνουν στην ιδιωτική τους πισίνα.

Το Riviera Residence θα αντικατοπτρίζει όλα όσα πρεσβεύει η INFINITY. Τον συνδυασμό της μοντέρνας και κομψής αρχιτεκτονικής με υλικά υψηλής ποιότητας ώστε να προσφέρει εξαιρετικά και μοναδικά έργα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πιο κάτω:

Τηλ: 24 626267 – 99 532256

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/infinitypropertiescyprus

 

 

 

Send this to a friend