Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»

Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»

 

 

Εντοπίστηκαν χθες και συνελήφθησαν τρία πρόσωπα ηλικίας 23, 25 και 22 ετών, τα οποία αναζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, παρακώλυσης και ματαίωσης αγώνα, και άλλων αδικημάτων, αναφορικά με τα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο στάδιο «Alphamega Stadium», στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού και στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, 2024, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους.

Οι φωτογραφίες του 23χρονου και 25χρονου υπόπτου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024 και η φωτογραφία του 22χρονου δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 17/9/2024.

 

Νωρίτερα χθες τέθηκαν υπό 4ήμερη κράτηση τρεις ακόμη ύποπτοι, 35, 23 και 25 χρόνων, ενώ υπό 7ήμερη κράτηση τελούν, από χθες, δύο 17χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι συνελήφθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ.

 

Send this to a friend