Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» φιλοξένησε τον Μελένιο και τις νεράϊδες της αγάπης”
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» φιλοξένησε τον Μελένιο και τις νεράϊδες της αγάπης”

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» φιλοξένησε τον Μελένιο και τις νεράϊδες της αγάπης”

 

 

Ακόμη ένα υπέροχο πρωινό επιφύλαξε στα παιδιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη, αφού είχε την τιμή να φιλοξενήσει την αγαπημένη συγγραφέα, στιχουργό και εκδότρια του Εκδοτικού Οίκου “Αναζητήσεις”, Μαρία Στυλιανού, για μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της  “Ο Μελένιος και οι νεράιδες της αγάπης”.

Η ιστορία, γεμάτη συναισθήματα και μαθήματα ζωής, επικεντρώνεται στο συναίσθημα της ζήλιας και πώς ο πρωταγωνιστής, ο Μελένιος, καταφέρνει να το διαχειριστεί με τη βοήθεια των νεράιδων της αγάπης.

Τα παιδιά παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και συμμετείχαν ενεργά στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε με την συγγραφέα, ανταλλάσσοντας σκέψεις και συναισθήματα.

 

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που άφησε όλους με ένα χαμόγελο και μια νέα προοπτική για την αγάπη και την κατανόηση.
ευχαριστούμε την κ. Μαρία Στυλιανού για το πολύ ξεχωριστό πρωινό που χάρισε στα παιδιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί της για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Επίσης μετά από ενημέρωση από την Κυπριακή Ένωση Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΚΕΒΕΠ), το 2025 η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμος Αραδίππου, επιλέχθηκε ως μια από τις πιο δραστήριες βιβλιοθήκες για να συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υφυπουργείο Πολιτισμού – Deputy Ministry of Culture CY “Φιλαναγνωσίας διαδρομές σε βιβλιοθήκες”.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά δράσεων στην βιβλιοθήκη Αραδίππου.

 

 

Send this to a friend