Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος και ΕΤΑΠ Λάρνακας τίμησαν Ιρλανδούς που επισκέφθηκαν την πόλη πολλές φορές
Δήμος και ΕΤΑΠ Λάρνακας τίμησαν Ιρλανδούς που επισκέφθηκαν την πόλη πολλές φορές

Δήμος και ΕΤΑΠ Λάρνακας τίμησαν Ιρλανδούς που επισκέφθηκαν την πόλη πολλές φορές

 

 

Ιρλανδοί που έχουν επισκεφθεί τη Λάρνακα κατ’ επανάληψη τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι “για τη συνεχή προτίμησή τους στη Λάρνακα τιμήθηκαν σήμερα επαναλαμβανόμενοι τουρίστες από την Ιρλανδία, από τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα και την ΕΤΑΠ Λάρνακας στα πλαίσια του προγράμματος “Larnaka’s Loyal Friends”.

Προστίθεται ότι “ξεχωριστή αναγνώριση έλαβε ο Prof. Peter Finn, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Belfast, ο οποίος έχει επισκεφθεί τη Λάρνακα 40 φορές μαζί με τη σύζυγό του, επίσης πιστή οπαδό της Λάρνακας για δεκαετίες. Ο κ. Finn, μέσα από τη δράση του στα προγράμματα Erasmus, έφερε στη Λάρνακα συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη τουλάχιστον 10 φορές, και έκτοτε, επισκέπτεται την περιοχή με την οικογένειά του κάθε χρόνο”, σημειώνεται.

 

Ο κ. Finn ανέφερε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι “του αρέσει πολύ να έρχεται στη Λάρνακα γιατί νιώθει ασφάλεια, οικειότητα, χαλάρωση, εκτιμά τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, απολαμβάνει το παραδοσιακό φαγητό και του αρέσει να ψωνίζει από τοπικά καταστήματα στην πόλη. Ακόμα είπε ότι κάθε φορά που έρχεται στη Λάρνακα ράβει τα κουστούμια του σε ντόπιο ράφτη”.

Σημείωσε ακόμα ότι “τα αγαπημένα του σημεία είναι η παλιά πόλη, ειδικά η περιοχή γύρω από τον Άγιο Λάζαρο, ενώ εκτός της πόλης ξεχωρίζει το χωριό του Αγίου Θεοδώρου. Ανέφερε επίσης ότι είδε τη Λάρνακα να αλλάζει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά  ευτυχώς όχι εντελώς, αφού διατηρεί ακόμα τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητά της».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι “το νέο branding της Λάρνακας ‘Welcome Back’ προβάλλει την πρωτιά της Περιφέρειας σε επαναλαμβανόμενους τουρίστες. Ταυτόχρονα εμπερικλείει και αναδεικνύει όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τη Λάρνακα αγαπητή στους ξένους επισκέπτες, όπως η φιλοξενία των κατοίκων, η διατήρηση της αυθεντικότητας και η τοπική κουλτούρα”.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend