Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τι διερευνά ο ΟΚΥΠΥ για τον τραγικό θάνατο του 43χρονου Άλκη στην άσφαλτο
Τι διερευνά ο ΟΚΥΠΥ για τον τραγικό θάνατο του 43χρονου Άλκη στην άσφαλτο

Τι διερευνά ο ΟΚΥΠΥ για τον τραγικό θάνατο του 43χρονου Άλκη στην άσφαλτο

 

 

Το τι συνέβη στα μοιραία λεπτά που παρέμεινε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ο 43χρονος πατέρας τριών παιδιών Άλκης Μιχαήλ, προτού «σβήσει» καθοδόν για την Πολυκλινική Λεμεσού, διερευνά ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ Πάμπος Χαριλάου, ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ότι η έρευνα, που διατάχθηκε, αφορά στο εάν εφαρμόστηκαν ή όχι τα πρωτόκολλα που προνοούνται στα ΤΑΕΠ.

«Αυτό δεν σημαίνει κατ΄ανάγκη ότι υπάρχει κάποιος που φταίει ή υπάρχει κάποιος που δεν φταίει. Αυτά θα τα καταδείξει η έρευνα και όλα τα ερωτήματα που τίθενται εύλογα ή μη εύλογα. Γι’ αυτό έχει διαταχθεί.»

 

Ο κύριος Χαριλάου είπε ότι η ώρα άφιξης του άτυχου Άλκη στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού έχει καταγραφεί «αλλά είναι και η κλινική εικόνα του ασθενή, το ιστορικό του, το τι παρουσιάζει και πολλοί άλλοι παράμετροι.»

«Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Πιθανόν το ότι πούμε να επηρεάσει την έρευνα αυτή.»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ εξήγησε το τι συμβαίνει όταν ένας ασθενής αποχωρεί εθελούσια από το ΤΑΕΠ, χωρίς να υπογράψει το σχετικό έντυπο.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ώρα αποχωρεί.»

 

Send this to a friend