Home ΛΑΡΝΑΚΑ Common Ground Passport: Το απόλυτο urban game επιστρέφει στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας
Common Ground Passport: Το απόλυτο urban game επιστρέφει στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας

Common Ground Passport: Το απόλυτο urban game επιστρέφει στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας

 

 

Χωράει όλη η Ευρώπη στο εμπορικό κέντρο Λάρνακας; Μπορεί το κέντρο της πόλης να γίνει ο κοινός τόπος όπου συναντώνται όλες οι Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης; Η απάντηση είναι ναι. Το Λάρνακα 2030 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών του ιστορικού κέντρου μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε όλες τις πόλεις που έχουν γίνει Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης μέσα από το απόλυτο urban game, το Common Ground Passport.

4.jpg

Το “Common Ground” είναι μια εικαστική παρέμβαση στις βιτρίνες, που επεκτείνεται σε 77 καταστήματα στις κύριες βασικές οδούς Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας ενιαίας σύνθεσης αυτοκόλλητων επιφανειών με αμματόπετρες που έχουν εφαρμοστεί στην εξωτερική πλευρά των βιτρινών του κάθε καταστήματος. Κάθε αμματόπετρα κωδικοποιεί βασικά χαρακτηριστικά της κάθε πόλης, όπως το κλίμα, τον πληθυσμό, την οικονομία κτλ. Κάθε κατάστημα φιλοξενεί στη βιτρίνα του μια διαφορετική αμματόπετρα, δηλαδή μια διαφορετική Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Έτσι, περπατώντας στα καταστήματα της Ερμού και της Ζήνωνος Κιτιέως ταξιδεύουμε σε όλη την Ευρώπη και την ιστορία του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

2.jpg

Προμηθευτείτε λοιπόν τα διαβατήριά σας από το χώρο του Λάρνακα 2030 “Common Ground”, στην οδό Κλεάνθη Καλογερά, επισκεφθείτε τα καταστήματα, συλλέξτε τα αυτοκόλλητα που αντιστοιχούν σε κάθε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και κερδίστε εκπτώσεις για τις αγορές σας στα καταστήματα του ιστορικού κέντρου και πλούσια δώρα. Το παιχνίδι διαρκεί έως τις 19 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου με την κλήρωση για τα δώρα.

1.jpg

Πώς να παίξετε;

  1. Προμηθευτείτε το Διαβατήριό σας (Common Ground Passport) από την έδρα του Λάρνακα 2030 Common Ground στην οδό Κλεάνθη Καλογερά, έναντι του Old Market. Ο χώρος είναι ανοιχτός στο κοινό Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ.
  2. Επισκεφθείτε τα καταστήματα που φιλοξενούν στις βιτρίνες τους αυτοκόλλητα με τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης στην Ερμού και τη Ζήνωνος Κιτιέως και ζητήστε από τους υπευθύνους των καταστημάτων να σας δώσουν το αντίστοιχο αυτοκόλλητο. Κολλήστε το αυτοκόλλητο στην αντίστοιχη θέση στο Διαβατήριο (Common Ground Passport).
  3. Όταν συγκεντρώσετε τον προβλεπόμενο αριθμό αυτοκόλλητων (10, 20, 30, 40), μεταβείτε στην έδρα του Λάρνακα 2030 “Common Ground” στην Κλεάνθη Καλογερά για να τα εξαργυρώσετε με εκπτωτικά κουπόνια στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου ή να μπείτε στην κλήρωση για το τελικό δώρο.

Τα δώρα

  1. Όταν συλλέξετε 10 αυτοκόλλητα, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε παρουσιάζοντας το διαβατήριο στην έδρα του Λάρνακα 2030 «Common Ground» και να λάβετε ένα κουπόνι αξίας €20 για επιλεγμένα καταστήματα στο κέντρο της πόλης.
  2. Όταν συλλέξετε 20 αυτοκόλλητα, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε παρουσιάζοντας το διαβατήριο στην έδρα του Λάρνακα 2030 «Common Ground» και να λάβετε ένα κουπόνι έκπτωσης 20% για επιλεγμένα καταστήματα στο κέντρο της πόλης.
  3. Όταν συλλέξετε 30 αυτοκόλλητα, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε παρουσιάζοντας το διαβατήριο στην έδρα του Λάρνακα 2030 «Common Ground» και να λάβετε ένα κουπόνι έκπτωσης 30% για επιλεγμένα καταστήματα στο κέντρο της πόλης.
  4. Όταν συλλέξετε 40 «μάτια», μπορείτε να τα εξαργυρώσετε παρουσιάζοντας το διαβατήριο στην έδρα του Λάρνακα 2030 «Common Ground» και αυτομάτως λαμβάνετε μέρος στην μεγάλη κλήρωση στις 20/10/2024 για δωροκουπόνια από τα καταστήματα του κέντρου αξίας €500.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να πάρετε τα διαβατήρια σας και να ταξιδέψετε σε όλη την Ευρώπη, που απλώνεται στο εμπορικό Κέντρο Λάρνακας.

 

Τέλος, σας καλούμε να διαδώσετε το παιχνίδι, ανεβάζοντας φωτογραφίες και υλικό στα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες στο https://larnaka2030.eu/commongroundpassport/

Email: [email protected]

Common Ground KV.jpg

******

Το Λάρνακα 2030 στηρίζεται από τον Δήμο Λάρνακας

Και τους Συνεργαζόμενους:

Δήμος Αραδίππου│ Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού │ Δήμος Λευκάρων

Δήμος Αθηένου│

Χορηγοί:

Strategic Partner: PETROLINA

Gold Sponsors: AJK Group | Αδελφοί Ανδρέου ΛΤΔ | Ocean Basket | Λατομεία Λατούρος ΛΤΔ | Prevention at Sea | Hermes Airports

Silver Sponsors: Ypera Insurance | Υπεραγορές Μετρό | HF Markets | I. Frangos & Associates LLC | BYBLOSERVE Management

Academic Partner: UCLan Cyprus University

Supporters: Sunshadow Investments

Advertising/PR Partners: DeLeMa McCann Cyprus

Friends: Panikkos Livadiotis Group | McDonalds

Digital Partner: Ideaseven

Email: [email protected]

Send this to a friend