Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Απόλυτο χάος στη Λεμεσό: Μολότοφ, πέτρες, τραυματισμοί και σωρεία ερωτημάτων
Απόλυτο χάος στη Λεμεσό: Μολότοφ, πέτρες, τραυματισμοί και σωρεία ερωτημάτων

Απόλυτο χάος στη Λεμεσό: Μολότοφ, πέτρες, τραυματισμοί και σωρεία ερωτημάτων

 

 

Εικόνες χάους ακολούθησαν την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, με πετροβολισμούς, ρίψη μολότοφ και τραυματισμούς Αστυνομικών.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η ανταποκρίτρια του σταθμού στη Λεμεσό, Έρικα Καβάζη, κατά την έξοδο των οπαδών από το στάδιο, άρχισαν τα έκτροπά, από τα οποία μάλιστα τραυματίστηκαν και τουλάχισταν τρία μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία από την πλευρά της «απάντησε» με ρίψεις νερού από τον Αιάντα, ωστόσο η κατάσταση βρισκόταν κυριολεκτικά εκτός ελέγχου.

 

Σημειώνεται πως ο Αρχηγός της Αστυνομίας με δηλώσεις στην Cytavision έριξε αποκλειστικά την ευθύνη στους οπαδούς της ΑΕΛ, καθώς από την αρχή όπως είπε, εκτόξευαν σπρέι εναντίον των Αστυνομικών, ενώ και αφού βγήκαν εκτός γηπέδου και ξαναμπήκαν, η Αστυνομία εντόπισε και τσάντα με βόμβες μολότοφ και πυρσούς.

Τονίζοντας ότι δεν υπήρχε ο απαραίτητος έλεγχος, και κανένας δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μη διεξαγωγή του.

Πάντως φάνηκε ξεκάθαρα ότι η όλη προετοιμασία των τελευταίων ημερών και οι σχεδιασμοί δεν απέτρεψαν τα χειρότερα.

Η προσοχή στράφηκε στην πορεία των οπαδών της Θύρας 9, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ κύλησε ομαλά, και ολοκληρώθηκε χωρίς οποιαδήποτε παρατράγουδα.
Πηγή: alphanews

 

 

Send this to a friend