Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Με φόρα η Πάφος, υπό πίεση η Ανόρθωση
Με φόρα η Πάφος, υπό πίεση η Ανόρθωση

Με φόρα η Πάφος, υπό πίεση η Ανόρθωση

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της CyprusLeaguebyStoiximan. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και η Πάφος φιλοξενεί την Ανόρθωση.

Η αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Κυπελλούχος και Ευρωπαία Πάφος περιμένει την Ανόρθωση των πολλών προβλημάτων. Η Πάφος μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα, με «διπλό» επί της ΑΕΚ, λίγες μέρες μετά το θρίαμβο επί της Κλουζ που την έφερε στον ανανεωμένο όμιλο του ConferenceLeague. Πήρε ανάσες στη διακοπή και επιστρέφει με στόχο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και πάει για το 2 στα 2 απέναντι σε μία Ανόρθωση που είναι χωρίς νίκη μετά από δύο παιχνίδια.

 

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη νεοφώτιστη Ομόνοια Αραδίππου ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα για να βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στην ομάδα λόγω των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων. Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα; Η νίκη της Πάφου έχει απόδοση 1.50, η ισοπαλία είναι στο 4.25 και η νίκη της Ανόρθωσης δίνει 5.80 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Το over 2.5 γκολ δίνει 1.70, τοover 3.5 γκολ είναι στο 2.65 και το over 4.5 γκολ στο 4.55, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.07. Στο 1.80 τοGG, στο 1.91 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend