Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Καλή διαμονή (ή καλές διακοπές) στη Λάρνακα κ. Αλομέροβιτς!
Καλή διαμονή (ή καλές διακοπές) στη Λάρνακα κ. Αλομέροβιτς!

Καλή διαμονή (ή καλές διακοπές) στη Λάρνακα κ. Αλομέροβιτς!

 

 

 Βάσος Βάσου

Ο κάθε ψυχρός επαγγελματίας θα έκανε αυτό που έπραξε ο Ζλάταν Αλομέροβιτς. «Έκατσε» στο συμβόλαιο των 250 χιλιάδων ευρώ (ετησίως), που υπέγραψε με την ΑΕΚ από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού και πλέον δεν το κουνάει από το «ΑΕΚ Αρένα», παρόλο που έχει ενημερωθεί ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χένινγκ Μπεργκ.

Η ομάδα της Λάρνακας είναι υποχρεωμένη να εγγράψει τον 33χρονο τερματοφύλακα στον κατάλογο Α΄, έστω κι αν θα «βράζει» τον πάγκο ή την κερκίδα.

 

Στην ηλικία που βρίσκεται, ο Σέρβος τερματοφύλακας ενδεχομένως να μην έχει άλλη ευκαιρία στην καριέρα του για ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο. Τρελός είναι να το «σπάσει» επειδή η ΑΕΚ δεν τον θέλει πια; Πού θα βρει αλλού τέτοια λεφτά; Το συμφέρον του κοιτάζει ο Αλομέροβιτς και καλά κάνει.

Οποιοσδήποτε να ήταν στην θέση του, προφανώς πάλι το ίδιο θα έκανε. Ήταν αναμενόμενο πως η ΑΕΚ θα πλήρωνε τα λάθη του Τσάβι Ρόκα στις αρχές του φετινού μεταγραφικού προγραμματισμού, αφού ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων δεν έψαξε καλά την περίπτωση Αλομέροβιτς και δεν αντιλήφθηκε ότι η Γιαγκελόνια ναι μεν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πολωνία, αλλά ότι περνούσε μέσα στην εστία «έγραφε», έχοντας μεγάλο αριθμό γκολ στο παθητικό της. Τα λάθη πληρώνονται.

Στην ουσία, θα τα πληρώσουν οι διοικούντες της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τον μισθό του Αλομέροβιτς, ο οποίος δεσμεύεται με κλειστό διετές συμβόλαιο. Καλή διαμονή, λοιπόν, ή καλύτερα… καλές «διακοπές» στη Λάρνακα κ.Αλομέροβιτς. Τέτοια ζωή ποιος δεν θα τη ζήλευε; Να κάθεσαι και να πληρώνεσαι πλουσιοπάροχα. Ας είναι καλά ο Τσάβι Ρόκα που σ’ έφερε στο νησί μας.

 

Send this to a friend