Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Δύσκολη αποστολή στην Πάφο, όχι όμως απίθανη (κλείνει ο Μπράουν)
Δύσκολη αποστολή στην Πάφο, όχι όμως απίθανη (κλείνει ο Μπράουν)

Δύσκολη αποστολή στην Πάφο, όχι όμως απίθανη (κλείνει ο Μπράουν)

 

 

Η Ανόρθωση απόψε στις 19:00 αντιμετωπίζει την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» σε μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση όπου θα προσπαθήσει να πάρει βαθμολογικό κέρδος και να δείξει σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης.

Μπορεί στόχος να είναι η νίκη αλλά ακόμη και η ισοπαλία απέναντι σε ένα αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους και πολλαπλάσιο μπάτζετ δεν θα είναι αποτυχία. Ο Οκκάς με τους παίκτες του προσπάθησαν να βελτιώσουν αδυναμίες της ομάδας στη διακοπή και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δούμε καλύτερη ομάδα στο τακτικό κομμάτι.

Εκτός πλάνων είναι οι Τεϊσέιρα, Παρούτης και Ιωάννου με τον Οκκά να κάνει σκέψεις για 5-4-1 ενώ στο μυαλό του είναι και το 4-2-3-1. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Ζίβκοβιτς, Κονσεϊσάο, Μουγκαμπί, Μλάντοβιτς, Χρυσόπουλος, Κίκο, Αρτυματάς, Ρόγκουλιτς, Γούλερι, Γκιούρτσο και Ράφα Λόπες.

 

Στα μεταγραφικά η Ανόρθωση είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Μόργκαν Μπράουν με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη για τον επόμενο χρόνο. Η «Κυρία» ψάχνει ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και ο Άγγλος είναι η επιλογή του Οκκά στις λίγες λύσεις που είχε διαθέσιμες.

Send this to a friend