Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τα βρίσκει σκούρα η Σεντ Ετιέν
Τα βρίσκει σκούρα η Σεντ Ετιέν

Τα βρίσκει σκούρα η Σεντ Ετιέν

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με την Λιλ ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η επιστροφή της ιστορικής Σεντ Ετιέν στα σαλόνια δεν είναι η ιδανικότερη μέχρι στιγμής, αφού δείχνει δυσκολία να προσαρμοστεί στα δεδομένα της πρώτης κατηγορίας, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η Σεντ Ετιέν είναι ουραγός στη βαθμολογία, χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ! Έχασε από Μονακό, Χάβρη και Μπρεστ και ψάχνει αντίδραση στο δύσκολο ματς με τη Λιλ. Η διακοπή για τις υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ήταν χρήσιμη για την ομάδα του Ολιβιέρ Νταλ’ Όλιο και μένει να φανεί αν θα εμφανιστεί βελτιωμένη. Από την άλλη η Λιλ ξεκίνησε με νίκες απέναντι σε Ανζέ και Μπρεστ, αλλά πριν τη διακοπή έχασε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Η νίκη της Σεντ Ετιέν έχει απόδοση 5.05, η ισοπαλία είναι στο 3.78 και η νίκη της Λιλ δίνει 1.86στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Το over 2.5 γκολ δίνει 1.93 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.20, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.88. Στο 1.78 τοGG, στο 1.95 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend