Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ στην Cyprus League by Stoiximan;
Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ στην Cyprus League by Stoiximan;

Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ στην Cyprus League by Stoiximan;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επιστρέφουμε σιγά-σιγά μετά το τέλος των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τηCyprusLeaguebyStoiximanνα επαναρχίζει το Σάββατο.

Πέρα από τον πρωταθλητή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενδιαφέρον όπως κάθε χρόνο παρουσιάζει και ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης. Ποιος θα είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ στην Cyprus League by Stoiximan;

 

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Στεπίνσκι της Ομόνοιας και ο Ζάιρο της Πάφου έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά, με απόδοση 7.00 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Ένας ακόμη επιθετικός της Πάφου φιγουράρει ψηλά στα προγνωστικά: ο Άντερσον Σίλβα έχει απόδοση 9.00. Ακολουθεί κοντά τους ο Πέδρο Μάρκες του Απόλλωνα.

Με απόδοση 13.00 βρίσκουμε πέντε παίκτες: τον Ελ Αραμπί του ΑΠΟΕΛ, τον Σεμέδο της Ομόνοιας, τον Κοκόριν και τον Κβιλιτάια του Άρη, καθώς και τον Αντερέγκεν του Εθνικού Άχνας. Από εκεί και πέρα ο Αλιούμ της Ομόνοιας και ο Βέλλιος της Νέας Σαλαμίνας έχουν απόδοση 15.00.

 

Όλες τις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend