Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έκλεισαν οι θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρνακας για το 2024
Έκλεισαν οι θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρνακας για το 2024

Έκλεισαν οι θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρνακας για το 2024

 

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι έχουν κλείσει οι θερινές προβολές για το 2024. Όπως αναφέρουν ήταν ένα εξαιρετικά κουραστικό καλοκαίρι, αλλά πάντα εμπλουτισμένο με καλή παρέα και μια υπέροχη ομάδα που μετέτρεψε αυτή την περιπέτεια σε μια όμορφη εμπειρία.

Η ομάδα έκανε έναν πραγματικό μαραθώνιο, καθώς έπρεπε να ξεκινήσουν τις Θερινές προβολές από τον Μάιο, λόγω της απώλειας του Θεάτρου Σκάλα.

Τους τελευταίους τρεις μήνες διοργανώθηκαν 28 θερινές προβολές ταινιών, τις οποίες οι Λαρνακείς – και όχι μόνο – είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εντελώς δωρεάν.

 

Περάσαν 3 μοναδικές βραδιές με σινεμά πάνω στην παραλία.

Δεκαπέντε προβολές φιλοξενήθηκαν στην αυλή του Μουσείου Πιερίδη με τις όμορφες συζητήσεις μετά από τις τακτικές μας προβολές.

Με τον Περιοδεύων Κινηματογράφο ταξιδέψαν σε 7 κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας (Βάβλα, Άγιος Θεόδωρος, Τρούλλοι, Ορόκλινη, Βαβατσινιά, Περβόλια και Ξυλοτύμπου) όπου δημιουργήσαν κινηματογραφικές εμπειρίες σε δημόσιες πλατείες.

Ταξιδέψαν  επίσης 3 φορές στη Δερύνεια με ταινίες Κυπρίων σκηνοθετών.

Στις 23 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τις προβολές μας στο νέο τους σπίτι, το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, όπου και ευχαριστούν τον Δήμο Λάρνακας για τη διαχρονική του στήριξη.

Ελπίζουν ότι σύντομα θα λάβουν θετικά νέα για την ανάπτυξη που σχετίζεται με την μετατροπή του REX σε Κέντρο Κινηματογράφου, αλλά και για άλλες εξελίξεις που θα βοηθήσουν να μειωθεί η χειρωνακτική εργασία που πρέπει κάνει κάθε εβδομάδα η ομάδα εθελοντών τους, ώστε η Κινηματογραφική Λέσχη να μπορεί να παραμείνει βιώσιμη.

Ανυπομονούν για το αυτό το νέο κεφάλαιο του Κινηματογράφου της Λάρνακας.

 

Send this to a friend