Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Ποδηλατώ στον Δήμο Αραδίππου
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Ποδηλατώ στον Δήμο Αραδίππου

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Ποδηλατώ στον Δήμο Αραδίππου

 

 

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, επιστρέφει και η Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αραδίππου δηλώνει δυναμικά παρών.

Η Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού, του Δήμου, στην προσπάθεια της να προωθήσει βιώσιμα πρότυπα κινητικότητας και να αναπτύξει το περιβαλλοντικό ήθος διοργανώνει και φέτος σειρά δράσεων. Πρώτη δράση, ποδηλασία με σύνθημα «Ποδηλατώ στον Δήμο Αραδίππου» στις 22 Σεπτεμβρίου 2024. Αφετηρία, στις 8:00 π.μ. από την Κεντρική πλατεία των Τρούλλων, διέλευση μέσα από τα Κελλιά και τερματισμό στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ´ στην Αραδίππου, σε μια διαδρομή 12,6 χλμ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, μεταφερόμαστε στο Πάρκο Αμμόχωστος, στην Αραδίππου, για τον Παιδικό Ποδηλατικό Αγώνα, από τις 5:00 μ.μ.-7:00 μ.μ. Ανάμεσα στις δράσεις και η δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το Δημοτικό Μέγαρο, την Παρασκευή 20/09/24 από τις 08:00π.μ.-12:30 μ.μ. Στο Πάρκο θα βρεθούν οι τελειόφοιτοι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων όλου του Δήμου για να εκπαιδευτούν και να ενημερωθούν για θέματα οδικής ασφάλειας. Ελάτε μαζί μας, να προωθήσουμε τη βιώσιμη κινητικότητα και να χτίσουμε ένα πιο πράσινο και καθαρό Δήμο.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Νικόλας Κάρουλας τόνισε: «Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου, συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Φέτος οι κύριες μας δράσεις εντάσσονται στην κατηγορία «Μέρα χωρίς αυτοκίνητο». Κλείνουμε λοιπόν τους δρόμους στην κυκλοφορία των μηχανοκίνητων οχημάτων και τους ανοίγουμε για τους δημότες μας, να περπατήσουν, να ποδηλατήσουν, να ενημερωθούν για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και οι μικροί μας ήρωες να συγκεντρωθούν στους δημόσιους χώρους για παιχνίδι απρόσκοπτα.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.sportstraveler76.com/

Πηγή: www.e-aradippou.cy

Send this to a friend