Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Young Cities» – Οι νέοι διαμορφώνουν τις πόλεις και τις κοινότητές τους
Young Cities» – Οι νέοι διαμορφώνουν τις πόλεις και τις κοινότητές τους

Young Cities» – Οι νέοι διαμορφώνουν τις πόλεις και τις κοινότητές τους

 

 

Πραγματοποιείται φέτος ο τέταρτος κύκλος του προγράμματος «Young Cities» του ΟΝΕΚ, σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους νέους και τις νέες την ευκαιρία να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση των πόλεων και κοινοτήτων τους, υλοποιώντας ιδέες και δράσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στις περιοχές τους.

Στον 4ο Κύκλο του προγράμματος συμμετέχουν νέοι και νέες από τους Δήμους Παραλιμνίου – Δερύνειας, Πάφου και Δυτικής Λεμεσού, καθώς και από τις Κοινότητες Ξυλοφάγου και Κυπερούντας.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους συμπολίτες τους, σχεδιάζοντας δράσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των περιοχών τους.

Τα οφέλη, για τους νέους και τις νέες που θα συμμετάσχουν, είναι πολλά:

  • Θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ηγετικές και κοινωνικές δεξιότητες, πολύτιμα εφόδια για την υπόλοιπή τους ζωή.
  • Θα συμμετάσχουν σε ένα έναν δυναμικό και δημιουργικό διάλογο με νέους από άλλες περιοχές, ανταλλάσσοντας ιδέες και βέλτιστες πρακτικές.
  • Θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Δήμου ή της Κοινότητάς τους, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συμπολίτες τους.

 

 

Send this to a friend