Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλέφωνο και διαβατήριο δίπλα από μουμιοποιημένη σορό ξετυλίγουν το κουβάρι ταυτοποίησης
Τηλέφωνο και διαβατήριο δίπλα από μουμιοποιημένη σορό ξετυλίγουν το κουβάρι ταυτοποίησης

Τηλέφωνο και διαβατήριο δίπλα από μουμιοποιημένη σορό ξετυλίγουν το κουβάρι ταυτοποίησης

 

 

Σορός άνδρα σε προχωρημένο στάδιο μουμιοποίησης εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή της Αγίας Νάπας.

Πληροφορίες τ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι γύρω στις 10:30 το πρωί μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή βόρεια της Αγίας Νάπας σορός άντρα η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο μουμιοποίησης.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το πτώμα βρίσκεται σε μουμιοποιημένη κατάσταση, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου για αυτοψία.

 

Οι εξετάσεις των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, με τη σορό να μην έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Oι έρευνες των Αρχών στρέφονται, μεταξύ άλλων, και στα ελλείποντα πρόσωπα, ενώ παραμένουν μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ταυτοποίηση της σορού αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση.

Στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός, βρέθηκαν και προσωπικά αντικείμενα κάτι που φαίνεται ότι θα βοηθήσει τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι. Συγκεκριμένα, στη σκηνή εντοπίστηκε τηλέφωνο και διαβατήριο.

Πάντως, τις εξετάσεις της Αστυνομίας που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, θα υποβοηθήσει και η νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα το μεσημέρι.

Πάντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οικείοι προσώπου που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αποχαιρετούν το δικό τους άνθρωπο, θεωρώντας ως δεδομένο ότι η σορός ανήκει στο εν λόγω άτομο.

Send this to a friend