Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η νεκροτομή δεν κατέδειξε αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στην Αγία Νάπα
Η νεκροτομή δεν κατέδειξε αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στην Αγία Νάπα

Η νεκροτομή δεν κατέδειξε αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στην Αγία Νάπα

 

 

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου άγνωστου άνδρα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε χθες το πρωί σε δασώδη περιοχή της Αγίας Νάπας, σε προχωρημένη μουμιοποίηση.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «σήμερα διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθόδοξου και Αγγελική Παπέττα η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άγνωστου άντρα».

Όπως ανέφερε, «λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού,  δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αιτία θανάτου και λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις σε επίπεδο γενετικό, ιστολογικό και τοξικολογικό. Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του αγνώστου άντρα παραμένουν άγνωστες και όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζουν να διερευνώνται», πρόσθεσε.

 

Σημείωσε ακόμα ότι «θα διενεργηθούν επίσης εξετάσεις σε επίπεδο DNA για ταυτοποίηση της σορού».

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του άνδρα εντοπίστηκε, έπειτα από πληροφορία, γύρω στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, σε δασώδη περιοχή βόρεια της Αγίας Νάπας.

Η σκηνή είχε αποκλειστεί από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου ενώ επί τόπου μετέβησαν για αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθόδοξου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend