Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στο Δήμο Λάρνακας 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2024
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στο Δήμο Λάρνακας 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού στο Δήμο Λάρνακας 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2024

 

 

Ο Δήμος Λάρνακας συμμετέχει στην 10η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία διεξάγεται στην Κύπρο από τις 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο εν λόγω χρονικό διάστημα ο Δήμος Λάρνακας, σε συνεργασία με Αθλητικούς Φορείς, Σωματεία και με άλλους Ιδιωτικούς και Δημόσιους Φορείς, θα πραγματοποιήσει δώδεκα ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες οι Δημότες θα μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.

Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους πολίτες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2024, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν, η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης, αλλά και να πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους Φορείς για την άριστη συνεργασία και ιδιαίτερα στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, ο οποίος είναι ο Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

 

 

 

 

 

Send this to a friend