Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμαρχος Αθηένου: Ένα πολυτελέστατο Κέντρο Υγείας αξίας 4 εκατομμυρίων χωρίς γιατρούς στην ακριτική κωμόπολη
Δήμαρχος Αθηένου: Ένα πολυτελέστατο Κέντρο Υγείας αξίας 4 εκατομμυρίων χωρίς γιατρούς στην ακριτική κωμόπολη

Δήμαρχος Αθηένου: Ένα πολυτελέστατο Κέντρο Υγείας αξίας 4 εκατομμυρίων χωρίς γιατρούς στην ακριτική κωμόπολη

 

 

Ειρήνη Αντωνίου

Φωνάζει ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, χωρίς να τον ακούει κανείς ότι έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο η κατάσταση με τη μη αξιοποίηση του Κέντρου Υγείας Αθηένου και καθημερινά κόσμος να ταλαιπωρείται, αλλά το σημαντικοτέρο να κινδυνεύουν ανθρωπινές ζωές.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό αφού για το όλο θέμα έχουμε αναφερθεί πάμπολες φορές, το Κέντρο Υγείας Αθηένου ανεγέρθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και το οποίο κόστισε γύρω στα €4 εκατομμύρια, αλλά παραμένει υποστελεχωμένο παρά τις υποσχέσεις, από πρώην υπουργούς Υγείας, ότι θα εξοπλιστεί κατάλληλα.

 

Σήμερα, μόνο τρεις γιατροί επισκέπτονται το κέντρο περιστασιακά και συγκεκριμένα ένας παθολόγος δύο φορές την εβδομάδα, ενώ ένας δερματολόγος και μια οδοντίατρος βρίσκονται στο κέντρο ακόμη πιο σπάνια.

Υπάρχουν ημέρες που κανένας γιατρός δεν βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας, το οποίο υποτίθεται ότι θα εξυπηρετούσε τους κατοίκους της ακριτικής Αθηένου και των γύρω περιοχών.

 

Send this to a friend