Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κάτι… άλλαξε στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή Ελλάδας!
Κάτι… άλλαξε στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή Ελλάδας!

Κάτι… άλλαξε στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή Ελλάδας!

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι αρκετές για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ήδη από την εκκίνηση της StoiximanSuperLeague έχουμε ανατροπές στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή.

Στην εκκίνηση μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν κάνει το 3 στα 3. Η ΑΕΚ έχει φέρει ισοπαλία με τη Λαμία, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μία νίκη σε τρία ματς (ήττα από Αστέρα Τρίπολης και ισοπαλία με Καλλιθέα). Η ανατροπή αφορά κυρίως την ΑΕΚ, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά, έχει αποκλειστεί νωρίς και από την Ευρώπη, υπάρχει αρκετή μουρμούρα κι αυτό έχει επιδράσει και στην απόδοσή της στις στοιχηματικές εταιρείες.

 

Πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα παραμένει ο Ολυμπιακός με απόδοση 1.85 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! θυμίζουμε ότι η απόδοσή του πριν τη σέντρα του μαραθωνίου ήταν 1.95. Ανατροπή υπάρχει στη δεύτερη θέση στα προγνωστικά, αφού η μουδιασμένη εκκίνηση της ΑΕΚ την έχει φέρει στην τρίτη θέση πλέον με απόδοση 4.50 (από 3.00).

Στη δεύτερη θέση έχει ανέβει ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ με απόδοση 4.25 (είχε ξεκινήσει από το 5.00). Δεν έχει αλλάξει θέση ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παραμένει στην 4η θέση στα προγνωστικά με απόδοση 6.75 (από 7.00).Αυτή η τετράδα παραμένει λοιπόν φαβορί για τον τίτλο, αφού ο Άρης απέχει πολύ, με απόδοση 250.00 (ξεκίνησε με 200.00).

 

Αναλυτικά όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.                                    

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend