Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στις αποσκευές της έφθασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας χθες το μεσημέρι 18χρονη από Τρίτη χώρα. Μετά από αξιολόγηση πληροφορίων, σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν στην αποσκευή της 43 νάιλον συσκευασίες βάρους, 25 κιλών κάνναβης.

Η 18χρονη συνελήφθη, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 29 ετών. Σήμερα αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

 

Συνολικά 244 κούτες τσιγάρων και έξι κιλά και 200 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, στις αποσκευές δύο επιβατών, που θα αναχωρούσαν το Σάββατο από το αεροδρόμιο Λάρνακας, για το Λονδίνο.

 

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ελέγχθηκαν οι αποσκευές δύο Τουρκοκύπριων επιβατών, οι οποίοι συνταξίδευαν και θα αναχωρούσαν με πτήση με προορισμό το Λονδίνο».

Στις αποσκευές των δυο επιβατών εντοπίστηκαν συνολικά 244 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία και 6 κιλά και 200γρ. καπνού για στριφτό τσιγάρο, τα οποία δεν έφεραν την σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και τον μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Οι επιβάτες συνελήφθηκαν για αυτόφορα αδικήματα και παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την 3ημερη κράτηση τους και την παραπομπή τους σε δίκη αύριο  Τετάρτη.

Send this to a friend