Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φόνος Ορμήδεια: Συνεχίζεται τον Ιανουάριο η δίκη του 45χρονου
Φόνος Ορμήδεια: Συνεχίζεται τον Ιανουάριο η δίκη του 45χρονου

Φόνος Ορμήδεια: Συνεχίζεται τον Ιανουάριο η δίκη του 45χρονου

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ     

Τον ερχόμενο Ιανουάριο ορίστηκε η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, για τον φόνο εκ προμελέτης του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, από το Παραλίμνι, που διαπράχθηκε τη νύχτα της 25ης περασμένου Ιουνίου στην Ορμήδεια.

Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο Κώστας Σωτήρη Αντωνίου, άλλως Κότας, 45 χρόνων, από την Ορμήδεια, ο οποίος αρνείται ενοχή στην κατηγορία που αντιμετωπίζει, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (3/9) ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, το οποίο όρισε την έναρξη της δίκης για τις 7 Ιανουαρίου 2025.

 

Όπως αναφέρθηκε, η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί εντός τριών εβδομάδων από την ημερομηνία έναρξής της. Για την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής θα καταφθάσουν στην Κύπρο Άγγλοι δικαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση.

Το φονικό διαπράχθηκε στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε ο Κότας λίγο έξω από την Ορμήδεια και τα κίνητρα οφείλονταν σε οικονομικές διαφορές που είχε το θύμα με τον κατηγορούμενο. Το θύμα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο και ακολούθως κτυπήματα στο πρόσωπο με σίδερο.

Send this to a friend