Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τρομερές ανατροπές στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή Κύπρου!
Τρομερές ανατροπές στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή Κύπρου!

Τρομερές ανατροπές στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή Κύπρου!

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος Cyprus LeaguebyStoiximan για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πού βρίσκονται οι ομάδες μας μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές.

Το δείγμα δεν είναι ασφαλώς μεγάλο και ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν, είναι ωστόσο εντυπωσιακό πόσες αλλαγές υπάρχουν στα προγνωστικά για τον πρωταθλητή μετά από μόλις 2 αγωνιστικές.

 

Αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, θεωρούνται η Ομόνοια και ο Άρης με απόδοση 3.25. Πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος η απόδοση των δύο ομάδων ήταν 5.00 και βρίσκονταν στη δεύτερη θέση των φαβορί, πίσω από τον ΑΠΟΕΛ που είχε απόδοση 4.00. Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι», μετά τη νωθρή τους εκκίνηση, έχουν υποχωρήσει στην τέταρτη θέση στα προγνωστικά με απόδοση 5.00! Ενδιάμεσα βρίσκουμε την Πάφο με απόδοση 4.50 (είχε ξεκινήσει με απόδοση 6.00 και ήταν τέταρτο φαβορί πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα)!

Αυτή είναι η πιο δυνατή τετράδα στην Stoiximanτώρα, με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα να ακολουθούν. Η ομάδα της Λάρνακας έχει απόδοση 13.00 και η ομάδα της Λεμεσού 20.00, ενώ είχαν ξεκινήσει από το 7.00 και το 8.00 αντίστοιχα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ που έχει ξεκινήσει με 2 στα 2 στο πρωτάθλημα έχει απόδοση 50.00 (από το 75.00 στην αρχή) και η Ανόρθωση που είναι χωρίς νίκη έχει απόδοση 150.00 (από το 60.00 στην αρχή).

Ακολουθούν Εθνικός Άχνας, Καρμιώτισσα (350.00), Νέα Σαλαμίνα (500.00), Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ομόνοια Αραδίππου (2500.00) και Ομόνοια 29ης Μαΐου (3500.00).

 

Αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για τον τίτλο μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend