Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια: Με ήρωα τον Στεπίνσκι πέρασε απ’ το «Αμμόχωστος»
Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια: Με ήρωα τον Στεπίνσκι πέρασε απ’ το «Αμμόχωστος»

Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια: Με ήρωα τον Στεπίνσκι πέρασε απ’ το «Αμμόχωστος»

 

 

Σε ένα χορταστικό και πολύ ωραίο παιχνίδι η Ομόνοια κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα με 3-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεπίνσκι που σημείωσε δυο γκολ στο φινάλε και οδήγησε τους πράσινους στη δεύτερη τους νίκη.

Η Ομόνοια προηγήθηκε στο 17΄ με τον Σεμέδο, αλλά η Νέα Σαλαμίνα αντέδρασε και με Παπαγεωργίου (21΄) και Βέλλιο (36΄) κατάφερε να πάρει προβάδισμα και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Οι πράσινοι ήθελαν πολύ τη νίκη, πίεσαν και κατάφεραν να εκμεταλλευθούν κάποια αμυντικά λάθη της άμυνας της Νέας Σαλαμίνας και ο Στεπίνσκι δεν συγχώρεσαι. Αρχικά ισοφάρισε στο 84΄ σε 1-1 και στο 88΄ ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έκανε το 3-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Τόμοβιτς, Μιχαήλ (75′ Ασεβέδο), Μιγκελίτο, Φερνάντεθ (63′ Μπαχάσα), Βέλλιος, Μπεχαράνο (75′ Φράγκος), Καρλίτος, Παπαγεωργίου (70′ Σεργίου), Λέουκο (46′ Ντιακιτέ), Λέζιακς.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Ελάντερ (28′ Παναγιώτου), Κουλιμπαλί (71′ Μασούρας), Σεμέδο, Εβάντρο (71′ Ατζίλι), Στεπίνσκι, Μάριτς, Σίμιτς, Χαμάς, Κούσουλος (24′ Εράκοβιτς).

 

Send this to a friend