Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εσπερινός την 1η Σεπτεμβρίου στον Άγιο Μάμα της κατεχόμενης Μόρφου
Εσπερινός την 1η Σεπτεμβρίου στον Άγιο Μάμα της κατεχόμενης Μόρφου

Εσπερινός την 1η Σεπτεμβρίου στον Άγιο Μάμα της κατεχόμενης Μόρφου

 

 

Εσπερινός θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάμα στην κατεχόμενη Μόρφου την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

«Ως γνωστό, η εικόνα του Χρυσοσώτηρα της Ακανθούς, που ανευρέθηκε  πρόσφατα και βρίσκεται εγκλωβισμένη προσωρινά στον Άγιο Μάμα, θα συνεορταστεί με τον τοπικό Άγιο» προστίθεται σε ανακοίνωση του κατεχόμενου Δήμου Ακανθούς.

O εσπερινός του Αγίου Μάμα θα αρχίσει στις 6.00 το απόγευμα και η μετάβαση θα είναι δωρεάν. Οι προσκυνητές πρέπει να έχουν μαζί τους διαβατήριο ή ταυτότητα (νέου τύπου) που να μην έχουν λήξει (εντός έξι μηνών)».

 

Για κρατήσεις στα λεωφορεία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με ένα από τους κατά τόπους υπευθύνους, δίνοντας το ονοματεπώνυμο τους, τον αριθμό τηλεφώνου και τη στάση επιβίβασής τους. Προτεραιότητα θα δοθεί στους Ακανθιώτες και σε όσους δηλώσουν. Τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής είναι η Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Από τη Λευκωσία η εκκίνηση των λεωφορείων θα γίνει από το Μετρό στις 16.15 το απόγευμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δήμαρχο Ελένη Χατζημιχαήλ στο τηλέφωνο 99785964.

Από τη Λάρνακα η εκκίνηση θα γίνει από το Παρεκκλήσι του Χρυσοσώτηρα Ακανθούς στην Ορόκλινη στις 15.30 το μεσημέρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζησάββα, στο τηλέφωνο 99856329.

Από τη Λεμεσό τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας στις 4 το απόγευμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την  Παναγιώτα Σκουτάρη στο τηλέφωνο 99688993.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Send this to a friend