Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Επαγγελματικές διαφορές πίσω από μαχαιρώματα ντελιβεράδων – Συνελήφθη 25χρονος
Επαγγελματικές διαφορές πίσω από μαχαιρώματα ντελιβεράδων – Συνελήφθη 25χρονος

Επαγγελματικές διαφορές πίσω από μαχαιρώματα ντελιβεράδων – Συνελήφθη 25χρονος

 

 

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Επαγγελματικές διαφορές φαίνεται να κρύβονται πίσω από την άγρια συμπλοκή Αφγανών και Ινδών τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) στη Λάρνακα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 30χρονος Ινδός να τραυματιστεί κρίσιμα και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόκειται για διανομείς φαγητού που συνεργάζονται με συγκεκριμένη εταιρεία, οι οποίοι, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, καβγάδισαν για τα πόστα που έπρεπε να στελεχώσει ο καθένας.

 

Εξαιτίας του καβγά, τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ένας εκ των οποίων κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.30π.μ. λήφθηκε πληροφορία για τρία πρόσωπα, τα οποία είχαν μεταφερθεί τραυματισμένα με ιδιωτικά οχήματα στο νοσοκομείο. Έπειτα από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ προσώπων σε σημείο της οδού Καλογραιών, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 28 και 30 ετών.

Οι δύο πρώτοι κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Λάρνακας αφού έφεραν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους. Ο τρίτος τραυματίας, όμως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 25χρονου Αφγανού, εναντίον του οποίου υπάρχει μαρτυρία ότι εμπλέκεται στο επεισόδιο, ενώ αναμένεται να γίνουν κι άλλες συλλήψεις.

Οι εξεταστές της υπόθεσης διερευνούν αδικήματα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος

Send this to a friend