Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ξεκινούν οι συμπληρωματικές εγγραφές για τα ΚΙΕ
Ξεκινούν οι συμπληρωματικές εγγραφές για τα ΚΙΕ

Ξεκινούν οι συμπληρωματικές εγγραφές για τα ΚΙΕ

 

 

Τη διενέργεια συμπληρωματικών εγγραφών σε υφιστάμενα τμήματα στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.) για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, από τις 26/08/24 μέχρι τις 6/09/2024, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για πληροφορίες που αφορούν το ωράριο διενέργειας εγγραφών, τη διαθεσιμότητα θέσεων σε υφιστάμενα τμήματα και οτιδήποτε άλλο αφορά στις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποτείνονται στα κατά τόπους Κ.Ι.Ε. της Επαρχίας τους.

Στην ιστοσελίδα των Κ.Ι.Ε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τον πλήρη κατάλογο επικοινωνίας όλων των Κ.Ι.Ε. παγκυπρίως, στο σημείο «Κατάλογος Σχολείων» (https://www.moec.gov.cy/kie/katalogos_scholeion.html).

 

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με κάποιο Κ.Ι.Ε., το ΥΠΑΝ καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως επικοινωνήσουν  με το αντίστοιχο Επαρχιακό Συντονιστικό Κέντρο στα πιο κάτω τηλέφωνα:

Επαρχία Λευκωσίας: 22305029 (Κ.Ι.Ε. Στροβόλου – Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου)

Επαρχία Λεμεσού: 25305245 (Κ.Ι.Ε. Λεμεσού – Λανίτειο Λύκειο)

Επαρχία Λάρνακας: 24304164 (Κ.Ι.Ε. Λάρνακας – Παγκύπριο Λύκειο)

Επαρχία Αμμοχώστου: 23820978 (Κ.Ι.Ε. Παραλιμνίου – Λύκειο Παραλιμνίου)

Επαρχία Πάφου: 26306284 (Κ.Ι.Ε. Πάφου – Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ ́)

Για επιπρόσθετες πληροφορίες για τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, τα προσφερόμενα μαθήματα, επίπεδα κ.λπ., κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Κ.Ι.Ε. ( https://www.moec.gov.cy/kie/ ).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend