Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ H συναυλία του Ed Sheeran «γεμίζει» τουρίστες τη Λάρνακα!
H συναυλία του Ed Sheeran «γεμίζει» τουρίστες τη Λάρνακα!

H συναυλία του Ed Sheeran «γεμίζει» τουρίστες τη Λάρνακα!

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ  

Πρωτοφανές είναι το ενδιαφέρον ξένων για να παρακολουθήσουν τις δύο συναυλίες του διάσημου Βρετανού τραγουδιστή Ed Sheeran, που είναι προγραμματισμένες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο χώρο εκδηλώσεων «Larnaca Land of Tomorrow», στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τουριστικών φορέων της πόλης, εκείνη την περίοδο, αλλά και λίγες μέρες μετά τις συναυλίες, τα πλείστα ξενοδοχεία της Λάρνακας αναμένεται να είναι υπερπλήρη από χιλιάδες θαυμαστές του Ed Sheeran, οι οποίοι εκτός από την συναυλία, θα συνδυάσουν την παραμονή τους στην πόλη και με ολιγοήμερες διακοπές.

 

Ως εκ τούτου, εκτιμάται ότι η ξενοδοχειακή βιομηχανία ειδικά, αλλά και η οικονομία της Λάρνακας γενικότερα θα βγουν πολλαπλά κερδισμένες από την διοργάνωση των μεγάλων αυτών συναυλιών σε μια εποχή που δεν θεωρείται περίοδος τουριστικής αιχμής.

Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία, Purpose Communications Ltd, κάνει λόγο για «ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων και για πρωτοφανές διεθνές ενδιαφέρον από θαυμαστές» προκειμένου να παρακολουθήσουν τις δύο συναυλίες, προσθέτοντας πως πρόκειται για το πιο σημαντικό μουσικό γεγονός στην πολιτιστική ιστορία της Κύπρου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο Ed Sheeran θεωρείται ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, που είναι γνωστός για τους συναισθηματικούς του στίχους, τα κορυφαία του τραγούδια και για το ασύγκριτο μουσικό του ταλέντο.

Οι συναυλίες του στη Λάρνακα εντάσσονται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του με την ονομασία «Mathematics». Ουσιαστικά, οι εμφανίσεις του στο  «Larnaca Land of Tomorrow» θ’ αποτελέσουν το μεγάλο φινάλε της υπό αναφοράς περιοδείας για το 2024.

«Ο ενθουσιασμός γύρω από την άφιξη του Ed Sheeran είναι ανεπανάληπτος. Τα εισιτήρια για την πρώτη συναυλία, στις 7 Σεπτεμβρίου, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες από την έναρξη της προπώλησής τους.

Θαυμαστές του Ed Sheeran από 42 χώρες έχουν ήδη εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους, μετατρέποντας την συναυλία σε μια παγκόσμια συγκέντρωση. Με 14 τραγούδια που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, 47,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram κι ένα εκπληκτικό σύνολο 32 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube, ο Ed Sheeran είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της εποχής μας.

Οι επικείμενες εμφανίσεις του στη Λάρνακα αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους από 45.000 θαυμαστές του, καταρρίπτοντας το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε συναυλία στην ιστορία της ζωντανής μουσικής στην Κύπρο», σημειώνεται στην ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, η οποία προσθέτει ότι υπάρχει ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας για τη δεύτερη συναυλία (8/9).

Οι τιμές κυμαίνονται από 115-180 ευρώ! Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο www.ticketmaster.cyΓια περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο 70007066 / +357 22 010191.

 

Σύσκεψη στην Αστυνομία

———————————

Όπως πληροφορούμαστε, λόγω της άφιξης χιλιάδων θαυμαστών του Ed Sheeran, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας έχει σημάνει συναγερμό, εξού κι έχει προγραμματιστεί τις προσεχείς μέρες ευρεία σύσκεψη για την όσο το δυνατόν καλύτερη αστυνόμευση των δύο συναυλιών και για την λήψη μέτρων ασφαλείας.

Ενδεικτικό του τεράστιου ενδιαφέροντος που υπάρχει παγκοσμίως για τις συναυλίες του Ed Sheeran, είναι και το γεγονός ότι αναμένεται να καταφθάσουν στην Κύπρο άτομα μέχρι και από την Ιαπωνία προκειμένου να παρακολουθήσουν το σπουδαίο αυτό μουσικό γεγονός.

Ήδη, από τις αρχές Αυγούστου έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα της Λάρνακας εν’ όψει των συναυλιών του παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή.

 

Send this to a friend