Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Ελλάδα: Βίαζε τη 16χρονη φίλη του γιου του – Αυτός είναι ο 44χρονος (φώτο)
Ελλάδα: Βίαζε τη 16χρονη φίλη του γιου του – Αυτός είναι ο 44χρονος  (φώτο)

Ελλάδα: Βίαζε τη 16χρονη φίλη του γιου του – Αυτός είναι ο 44χρονος (φώτο)

 

 

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης με δράστη τον 44χρονο πατέρα του συνομηλίκου φίλου της στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος μέσω ψυχολογικής πίεσης, εκβιασμούς και εκφοβισμούς προς την ανήλικη φέρεται να την βίασε τουλάχιστον 10 φορές το διάστημα από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι τις 19 Αυγούστου.

Την βίαζε μέσα στο αυτοκίνητο

 

Μάλιστα ο 44χρονος, που είναι διαζευγμένος, είχε βρει ένα οικόπεδο επί της οδού Ζηνοδώρου, στην περιοχή του Κολωνού που οι περίοικοι το χρησιμοποιούν ως υπαίθριο πάρκινγκ, ένα τετράγωνο μακριά από το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και εκεί ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις εις βάρος της 16χρονης μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος γνώρισε την 16χρονη ως φίλη του 16χρονου γιου του και κατάφερε να την προσεγγίσει. Ασελγούσε εις βάρος της απειλώντας την κάθε φορά ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην οικογένειά της.

Δεν άντεξε το μαρτύριο

Τελικά η 16χρονη, που έχει χάσει και τη μητέρα της, φαίνεται ότι δεν άντεξε άλλο τον εφιάλτη που ζούσε και μίλησε στον πατέρα της ο οποίος και έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία περιγράφοντας όλα όσα ζούσε η κόρη του τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος

Άμεσα ο 44χρονος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθησε από την Αστυνομία και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή (22-23/8) εντοπίστηκε να κινείται με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Συνελήφθη έξω από το σπίτι της 16χρονης

Όταν πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητό τον πλησίασαν οι αστυνομικοί για έλεγχο με τον 44χρονο να προσπαθεί να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει και συνελήφθη ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό του τηλέφωνο.

Το μεσημέρι τις Παρασκευής παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του δράστη, μια μονοκατοικία στο Περιστέρι όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη, 27 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από το in.gr

 

Οργανωμένο το έγκλημα – υπήρχε συνεργός

Σύμφωνα με τον Θεοδόση Πάνου, το σχέδιο του 44χρονου ήταν προσεκτικά στημένο και η ιστορία ξεκινάει πριν 4 χρόνια. Αρχικά ο κατηγορούμενος  είχε προσεγγίσει το κορίτσι όταν αυτό ήταν ακόμα 12 ετών με φιλική διάθεση, λέγοντάς του ότι θα το βοηθήσει να τα ξαναφτιάξει με τον γιό του και στη συνέχεια προχώρησε στις απειλές και τον επαναλαμβανόμενο βιασμό της σήμερα 16χρονης.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ του παιδιού στα social media, από το οποίο ένας φίλος του έστελνε μηνύματα στον 44χρονο, για να φροντίσει να φαίνεται ότι η ανήλικη τον πλησίαζε ερωτικά – μάλιστα αυτά τα μηνύματα έδειξε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Ο 44χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Για έναν παιδεραστή, «ανώμαλο ποινικό άνθρωπο»  και καθ’ έξιν εγκληματία έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο γιος του 44χρονου έχει σοκαριστεί και δε θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Στ. Μπαλάσκα, οι αρχές ερευνούν πλέον «αν ο θύτης το είχε κάνει και σε άλλα κοριτσάκια».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού, ο 44χρονος βίαζε την κόρη του ύστερα από απειλές και εκβιασμούς μέσα στο αυτοκίνητό του σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα. Μάλιστα, την απειλούσε πως αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.

Αμέσως μετά την καταγγελία, ο 44χρονος εντοπίστηκε τα ξημερώματα 22 προς 23 Αυγούστου να περνάει έξω από το σπίτι της 16χρονης με το αυτοκίνητο και αμέσως τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του αλλά ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής. Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

 

Πηγή: skai.gr

 

Send this to a friend