Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υφυπουργός Ναυτιλίας: Χωρίς κρατική επιδότηση ενδεχόμενο νέο δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση
Υφυπουργός Ναυτιλίας: Χωρίς κρατική επιδότηση ενδεχόμενο νέο δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση

Υφυπουργός Ναυτιλίας: Χωρίς κρατική επιδότηση ενδεχόμενο νέο δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση

 

 

Προς το τέλος του οδεύει το φετινό καλοκαίρι, σηματοδοτώντας μεταξύ άλλων και τέλος της φετινής περιόδου ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδος. Με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας να σχεδιάζει ήδη από τώρα τη νέα χρονιά.

Όπως δήλωσε η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη στο «Πρωινό Δρομολόγιο», δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν η εταιρεία που υλοποιεί το δρομολόγιο να προσθέσει άλλο αν τελικά το επιλέξει.

Αυτό το κεφάλαιο απασχόλησε και τους Υφυπουργούς Ναυτιλίας Κύπρου-Ελλάδος κατά την 1η Διακυβερνητική του Νοεμβρίου στην Αθήνα. Σύμφωνα με την κυρία Χατζημανώλη, μια από τις εισηγήσεις ήταν να δουν κατά πόσο υπάρχει περιθώριο να προστεθεί άλλο ένα δρομολόγιο, το οποίο θα αναχωρεί από Ελλάδα.

 

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το νέο αυτό δρομολόγιο δεν θα επιδοτείται από το κράτος.

Σε σχέση με την φετινή χρονιά, ανέφερε πως οι αριθμοί είναι λίγο πιο αυξημένοι σε σχέση με πέρσι, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την εύρυθμη λειτουργία από όλους τους εμπλεκομένους.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο δρομολόγιο για φέτος είναι την 1η Σεπτεμβρίου από Λεμεσό προς Πειραιά, και την 3η Σεπτεμβρίου από Πειραιά προς Λάρνακα.

Ενω υπενθυμίζεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο ανανέωσε τη σύμβαση για άλλα τρία χρόνια, έως το 2028.

Share on Facebook

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/economy/horis-kratiki-epidotisi-endehomeno-neo-dromologio-stin-aktoploiki-syndesi

Send this to a friend