Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Έβγαλε αντίδραση, πήρε αυτό που ήθελε και κέρδισε χρόνο
Έβγαλε αντίδραση, πήρε αυτό που ήθελε και κέρδισε χρόνο

Έβγαλε αντίδραση, πήρε αυτό που ήθελε και κέρδισε χρόνο

 

 

Μπορεί να μην έπαιξε όσο καλά θα ήθελε αλλά σε μία πρεμιέρα και σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος αυτό που μετρά είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Και η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει νικήτρια από μία δύσκολη έδρα σε μία δύσκολη περίοδο για την ίδια.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα δεν ήταν καλό και χρειάστηκε η επέμβαση του Αθανασιάδη στο πέναλτι του Σαγκάλ για να αποσοβήσει το 2-0 και η αποβολή του Σεσί στις καθυστερήσεις του ημίχρονου.

Δυο κομμάτια του χθεσινού αγώνα που έδωσαν ώθηση και δυναμική στην ΑΕΚ ενόψει του δεύτερου μέρους. Ο Μπεργκ βοήθησε αρκετά και με τις αλλαγές και εν τέλει ήρθε η λύτρωση και η ανατροπή με Εκοπολό και Μπρούνο Γκάμα.

 

Μία νίκη που δίνει στην ΑΕΚ ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και χρόνο κάτω από ιδανικές συνθήκες για να καταφέρει να βελτιωθεί και να ξεκινήσει ιδανικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μεταγραφικά ο Ρόκα είναι σε επαφές με κάποιες επιλογές για τα άκρα της επίθεσης όμως ο Αϊτόρ είναι ο στόχος που θέλει πολύ και που παλεύει για να τα καταφέρει να τον φέρει στην Λάρνακα.

Send this to a friend