Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Σπουδαίο «διπλό» με Εκπολό και Μπρούνο Γκάμα
Σπουδαίο «διπλό» με Εκπολό και Μπρούνο Γκάμα

Σπουδαίο «διπλό» με Εκπολό και Μπρούνο Γκάμα

 

 

Με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος όπου είχε και παίκτη παραπάνω στο γήπεδο η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μία σπουδαίας σημασίας νίκη στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα του Απόλλωνα και να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί μετά από ένα λάθος γύρισμα του Εκπολό το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Πέδρο Μάρκες και πρόλαβε τον Αθανασιάδη στην έξοδο κάνοντας το 1-0. Κομβική φάση αυτή στις καθυστερήσεις του αγώνα με την αποβολή του Ντεαλμέδια αφήνοντας τον Απόλλωνα για ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε στροφές, ήταν επικίνδυνη και βοήθησαν και οι αλλαγές του Μπεργκ. Ο Εκπολό ισοφάρισε στο 70΄ και λυτρώθηκε για το λάθος που έκανε στο πρώτο μέρος αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ σεβόμενος τον κόσμο του Απόλλωνα. Η ανατροπή για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο 80ο λεπτό με σουτ του Μπρούνο Γκάμα.

 

Εξαιρετικά σημαντική νίκη σε μία χρονιά που δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ και που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Βούρος, Σελεστίν, Ντ΄Αλμέιδα, Ζμέρχαλ (79΄Σπόλιαριτς) Μποϊσκάρ (46΄Βέισμπεκ) Σάντος, Μαλεκκίδης, Σαγκάλ (65΄Αρτυματά) Μάρκες (65΄Ντρόζντεκ) Κολ (79΄Ντορεγκαράι)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λέδες, Σολ, Φαράζ, Γκαρθία (84΄Γκνάλι) Μιλίσεβιτς, Γκάμα (84΄Τσακόν) Εκπολό, Ναούμ (65΄Ροντέν) Πονς (65΄Καμπρέρα) Μιραμόν.

 

Send this to a friend