Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Πλατής
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Πλατής

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Πλατής

 

 

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Παλιομέτοχο. Θύμα της ασφάλτου ο 54χρονος Γιώργος Πλατής, προπονητής στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει: «Ο ΑΠΟΕΛ με βαθιά θλίψη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του προπονητή Γιώργου Πλατή που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο σε ηλικία 54 ετών».

Την ίδια ώρα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» και οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου αποχαιρετούν τον Γιώργο Πλατή.

 

Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» αποχαιρετά με περηφάνεια και χαμόγελο ένα δικό της παιδί, τον Γιώργο Πλατή, που έφυγε άδικα στα 54 του χρόνια. Με χαμόγελο, όπως μας είχε συνηθίσει και ο ίδιος, σε κάθε αντάμωμα, στα βουνά και στα οδοφράγματα, τόσο στο ετήσιο οδοιπορικό για τη μνήμη του Τάσου και του Σολωμού, όσο και σε άλλες δράσεις. Όπως και πριν μερικές μέρες, που έσπευσε όπως πάντα, μέλος της ομάδας ασφαλείας, να συμβάλει στην ομαλή εξέλιξη του οδοιπορικού από το Τρόοδος μέχρι τη Δερύνεια. Ο Πλατής μας, πάντα παρών και πάντα πρόθυμος να συμμετάσχει στον αγώνα της μνήμης, της απελευθέρωσης, της αξιοπρέπειας, θα είναι πάντα στις καρδιές, στις ψυχές, στο μυαλό και στις αποσκευές του κάθε μοτοσικλετιστή, δρομέα, ποδηλάτη, κολυμβητή της Πρωτοβουλίας μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Παρών!

Το σωματείο μας Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του φίλου μοτοσικλετιστή Γιώργου Πλατή. Αιωνία η μνήμη του και κουράγιο στην οικογένεια του.

 

Send this to a friend