Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Αρένα μάχης» νεαρών ο Πρωταράς – Εικόνες από συμπλοκή έξω από αρτοποιείο
«Αρένα μάχης» νεαρών ο Πρωταράς – Εικόνες από συμπλοκή έξω από αρτοποιείο

«Αρένα μάχης» νεαρών ο Πρωταράς – Εικόνες από συμπλοκή έξω από αρτοποιείο

 

 

Ένα πρόσωπο από την επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον νεαρού ηλικίας 17 ετών από τη Λευκωσία , χθες τα ξημερώματα στο Παραλίμνι.

Αν και η αστυνομία σε σχέση δημοσίευμα το οποίο κάνει αναφορά για δήθεν ομάδα νεαρών προσώπων, η οποία μεταβαίνει σε νυχτερινά κέντρα και επιτίθεται σε αλλά νεαρά πρόσωπα, που προέρχονται από άλλη επαρχία, λέει ότι δεν έχει «καμία σχέση με την πραγματικότητα και ούτε υπάρχει τέτοια καταγγελία» ενώπιον της, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν περίπου ένα μήνα, όταν νεαροί πιάστηκαν στα χέρια έξω από αρτοποιείο στην ίδια περιοχή.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τη συμπλοκή ομάδας νεαρών.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πάντως, η αστυνομία διαβεβαιώνει ότι «πέραν του μεμονωμένου περιστατικού, το οποίο ήδη διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχωστου δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη καταγγελία».

Στο νοσοκομείο 17χρονος

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία «γύρω στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Αυγούστου, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για καυγά μεταξύ ομάδας ατόμων στη λεωφόρο Περνέρα στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν 17χρονο κάτοικο Λευκωσίας να είναι τραυματισμένος και να αιμορραγεί από το στόμα».

Η αστυνομία αναφέρει ότι «ασθενοφόρο παρέλαβε το νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί ανέφεραν πως ο 17χρονος υπέστη κάταγμα γνάθου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση».

Πρόσθεσε ότι «στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο από την επαρχία Αμμοχώστου για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον και άλλων προσώπων».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend