Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στη διάθεση των δημοτών ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού και χωρίς… ραντεβού!
Στη διάθεση των δημοτών ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού και χωρίς… ραντεβού!

Στη διάθεση των δημοτών ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού και χωρίς… ραντεβού!

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού, Γιάννος Ιωάννου σε προσωπική του ανάρτηση στα ΜΚΔ, κάνει αναφορά ότι άρχισε ήδη την σκληηρή δουλειά και στέλνει σαφέσταστα μηνύματα στους δημότες. Επίσης κάνει ειδική αναφορά και για την επικοινωνία που θα έχει με τους Δημότες, χωρίς να χρειάζεται ραντεβού. 
Αναλυτικά η ανάρτηση του: 
Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Με την ευλογία της Παναγίας που διανύουμε τον ευλογημενο μήνα Της , του Ιωάννη Προδρόμου και Αγιου Παντελεήμονα, πολιούχων του Δημοτικού μας διαμερίσματος, εύχομαι να σας βρίσκω υγιείς και δυνατούς μετά την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές διακοπές. Για όσους δεν έχουν ακόμη επιστρέψει, εύχομαι να απολαμβάνετε υπέροχες στιγμές, γεμάτες οικογενειακή θαλπωρή και χαλάρωση.
Προσωπικά, έχω ήδη επιστρέψει και βρίσκομαι καθημερινά στο γραφείο μου, προετοιμαζόμενος για τη νέα σεζόν που ξεκινά στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα. Με τη δική σας υποστήριξη, θα ξεκινήσουμε δυναμικά, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών μας και την υλοποίηση όλων των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Σε αυτό το έργο, χρειάζομαι τη στήριξή, τη συμβολή και την πολύτιμη βοήθειά σας.
Στο πλαίσιο των μέτρων που θα ληφθούν για την αναβάθμιση της ποιότητας υπηρεσιών του Δημοτικού διαμερίσματος Δρομολαξιάς – Μενεού, και με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους δημότες, σας ενημερώνω ότι από την Παρασκευή 06 Σεμπτεμβριου 2024, και κάθε Παρασκευή, θα δέχομαι στο γραφείο μου οποιονδήποτε συνδημότη ή συνδημότισσα επιθυμεί να συζητήσει τα θέματα που τον απασχολούν ΧΩΡΙΣ να είναι απαραίτητη η διευθέτηση ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσω να μεταφέρω τις ανησυχίες και τα ζητήματα αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και επίλυσή τους.
Γιατι το Δημαρχείο είναι ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και καθήκον μας είναι να αφουγκραστούμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.
Με εκτίμηση,
Γιάννος Ιωάννου
Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού

Send this to a friend