Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Πρεμιέρα με το δεξί θέλει η Ανόρθωση (πιθανή ενδεκάδα)
Πρεμιέρα με το δεξί θέλει η Ανόρθωση (πιθανή ενδεκάδα)

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει η Ανόρθωση (πιθανή ενδεκάδα)

 

 

Πρώτο ματς στην φετινή σεζόν για την Ανόρθωση και η ομάδα της Αμμοχώστου αυτό που θέλει είναι να μπει με το δεξί και να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Ο Οκκάς πέρα από τους Τεσέϊρα και τους δεδομένους απόντες Γκαρσία, Κάργα και Ιωάννου δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου αν και τυπικά φιλοξενούμενη θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της η Ανόρθωση στοχεύει στη νίκη για να ικανοποιήσει και τον κόσμο που τόσο πολύ υποφέρει βλέποντας την ομάδα του σε αυτή την κατάσταση. Περίπου 5000 φίλοι της «Κυρίας» θα είναι στο γήπεδο και θα στηρίξουν την ομάδα.

Ο Οκκάς θα πάει με 3-5-2 και τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μουκαμπί, Μλάζοβιτς και Χρυσόπουλο, δεξιά θα κινείται ο Κονσεϊσάο και αριστερά ο Κίκο. Η τριάδα στην μεσαία γραμμή θα απαρτίζεται από τους Αρτυματά, Ρόγκουλιτς και Σπόλιαριτς και στην κορυφή θα είναι ο Ράφα Λόπες με τον Γούλερι.

 

Σχετικά με την ενίσχυση η ομάδα είναι σε επαφές με τον Ουρουγουανό μέσο Τζινέλα όμως για την ώρα υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά και γίνονται προσπάθειες να γεφυρωθεί και να έρθει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Send this to a friend