Home ΕΞΟΔΟΣ Πάμε για μεξικάνικο και Μαργαρίτα σε ένα ιστορικό στέκι της πόλης
Πάμε για μεξικάνικο και Μαργαρίτα σε ένα ιστορικό στέκι της πόλης

Πάμε για μεξικάνικο και Μαργαρίτα σε ένα ιστορικό στέκι της πόλης

 

 

Από τις πιο δημοφιλείς διεθνείς κουζίνες στον κόσμο είναι φυσικά η μεξικάνικη και όχι άδικα, αφού ο πλούτος των υλικών της και ο τρόπος που αυτά συνδυάζονται μεταξύ τους, δύσκολα θα αφήσουν κάποιον ασυγκίνητο. Αβοκάντο, κόκκινα φασόλια, ρύζι, λάιμ και πιπεριές τσίλι παντρεύονται στα πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους και σίγουρα έχετε κι εσείς τον δικό σας αγαπημένο συνδυασμό.

Τώρα, αν ζείτε στην Λάρνακα και αναζητάτε το επόμενο spot που θα απολαύσετε αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Βασικά, το κατάλληλο μέρος είναι το Royal Ris – The Margarita Bar, μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί το παλαιότερο και ιστορικότερο εστιατόριο στον πολυσύχναστο δρόμο των Φοινικούδων.

Εδώ θα βρεις αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα ενώ το πιάτο που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις είναι το Mexican Platter με burritos, quesadillas και πολλά άλλα που δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία της μεξικανικής γαστρονομίας.

 

Το Royal Ris είναι επίσης γνωστό για την εξαιρετική μαργαρίτα του. Εκτός από την κλασική Μαργαρίτα θα βρεις και μερικές παραλλαγές: Μάνγκο, Φρούτο του Πάθους, Πράσινο Μήλο, Φρούτα του Δάσους, Κεράσι, Λεμόνι & Μπλε Μαργαριτα.

Λεωφόρος Αθηνών 26, Λάρνακα

 

Send this to a friend