Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η Τσβόλε ανακοίνωσε το Βέλλιο στη Νέα Σαλαμίνα
Η Τσβόλε ανακοίνωσε το Βέλλιο στη Νέα Σαλαμίνα

Η Τσβόλε ανακοίνωσε το Βέλλιο στη Νέα Σαλαμίνα

 

 

Μέσω ανακοίνωσηης της η Τσβόλε ενημερώνει για την αποχώρηση του Βέλλιου και την ένταξη του στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Μετά από δύο χρόνια, η PEC Zwolle και ο Τόλης Βέλλιος χωρίζουν τους δρόμους τους. Ο 32χρονος επιθετικός από την Ελλάδα φεύγει για την Κύπρο για να παίξει ποδόσφαιρο στη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου.

 

Ο Βέλλιος προστέθηκε στην ομάδα τη σεζόν 2022-2023 και εντυπωσίασε την πρώτη του χρονιά. Ειδικά ως αλλαγή, ο Βέλλιος αποδείχθηκε μάστιγα για πολλές άμυνες, αλλά ο Βέλλιος ακούγεται και ως βασικός. Ο Βέλλιος γνώρισε ένα προσωπικό αποκορύφωμα στον ιστορικό εντός έδρας αγώνα με την FC Den Bosch, όπου η Τσβόλε θριάμβευσε με 13-0, ο Βέλλιος σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε δώδεκα λεπτά και τελικά σημείωσε τέσσερα από τα δεκατρία γκολ. Την περασμένη σεζόν, ο Βέλλιος έπαιξε λιγότερο, αν και χάρισε στον σύλλογό του τους τρεις βαθμούς βαθιά στον χρόνο τραυματισμού με ένα χαρακτηριστικό γκολ επιθετικού στο Αλμέρ – και πάλι ως αλλαγή.

Τόλης Βέλλιος: «Φυσικά και θα μου λείψουν πάρα πολύ όλοι στην PEC Zwolle. Από την πρώτη μέρα που μπήκα μέσα είχα μια μαγική σχέση με το κοινό. Έχουμε ζήσει υπέροχες στιγμές μαζί. Η νίκη με 13-0 επί της Ντεν Μπος, η άνοδος και φυσικά η συντήρηση στην Eredivisie. Τώρα φεύγω για Κύπρο για μια νέα περιπέτεια, πιο κοντά στην οικογένειά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μέσα στον σύλλογο και φυσικά όλους τους υποστηρικτές για την υποστήριξή τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα δύο χρόνια. Εξαιτίας σας, ο Zwolle ένιωθε πραγματικά σαν ένα δεύτερο σπίτι για την οικογένειά μας».

Gerry Hamstra, τεχνικός διευθυντής, PEC Zwolle: «Ο Τόλης πάντα λειτουργούσε ως υποδειγματικός επαγγελματίας τα δύο χρόνια που έπαιξε εδώ, ακόμα και όταν είχε λιγότερο χρόνο για να παίξει. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τόλης θα μπορούσε να ανυπομονεί για ένα νέο σύλλογο. Του είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τους στόχους, τη δέσμευσή του και τη θετική του στάση».

Send this to a friend