Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πανσέληνος Αυγούστου στο «Αίθριον»: Μια Μαγευτική Βραδιά Ποίησης και Μουσικής
Πανσέληνος Αυγούστου στο «Αίθριον»: Μια Μαγευτική Βραδιά Ποίησης και Μουσικής

Πανσέληνος Αυγούστου στο «Αίθριον»: Μια Μαγευτική Βραδιά Ποίησης και Μουσικής

 

 

της Θεοδοσία Αποστόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μια ατμοσφαιρική εκδήλωση υπό το φως της πανσελήνου του Αυγούστου, στον πολυχώρο πολιτισμού και εστιατόριο «Το Αίθριον». Η εκδήλωση, που συνδύασε την ποίηση και τη μουσική, αποτέλεσε έναν ύμνο στον πολιτισμό και την τέχνη, προσελκύοντας πλήθος κόσμου κάτω υπο το φως της Πανσελήνου.

Η βραδιά ξεκίνησε με απαγγελίες ποιημάτων από την ομάδα που ετοιμάστηκε απο την κ. Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, οι οποίοι καθήλωσαν το κοινό με τον λυρισμό και τη ζεστασιά της ερμηνείας τους. Το τέλος της βραδίας έκλεισε με μια συγκινητική ερμηνεία απο την Φανή Ιωάννου, η οποία απήγγειλε αποσπάσματα από ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, συνοδευόμενη από τον τραγουδιστή Δήμητρη Λαλαίο. Η συνύπαρξη ποίησης και μουσικής κάτω από τον νυχτερινό ουρανό προσέδωσε στη βραδιά μια κατανυκτική ατμόσφαιρα, γεμάτη συναισθηματική ένταση και καλλιτεχνική ευαισθησία.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν προς όλους όσοι συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ο πολυχώρος «Το Αίθριον», με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του στον διατηρητέο χώρο όπου στεγάζεται, συνεχίζει να προάγει την κυπριακή πολιτιστική κληρονομιά μέσω μιας σειράς ποιοτικών εκδηλώσεων, όπως βραδιές ποίησης, εκπαιδευτικές ημερίδες και καλλιτεχνικές παρουσιάσεις.

Η εκδήλωση της πανσελήνου του Αυγούστου δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για καλλιτεχνική έκφραση, αλλά και μια στιγμή σύγκλισης ανθρώπων με κοινή αγάπη για την ποίηση και τη μουσική. Οι συμμετέχοντες και το κοινό, ανανεωμένοι από την ομορφιά της βραδιάς, έφυγαν με την υπόσχεση να επιστρέψουν σε μελλοντικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στον ίδιο χώρο.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στο εστιατόριο «Το Αίθριον» για τη συμβολή τους στη διάδοση του πολιτισμού και της τέχνης στην Κύπρο. Η βραδιά αυτή αποτέλεσε ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα του πώς η τέχνη μπορεί να ενώνει και να εμπνέει.

 

Send this to a friend