Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Κάτι καινούργιο έρχεται στη Λάρνακα…..
Κάτι καινούργιο έρχεται στη Λάρνακα…..

Κάτι καινούργιο έρχεται στη Λάρνακα…..

 

 

Οι κάτοικοι της Λάρνακας βιώνουμε από πρώτο χέρι την εξέλιξη και την αναβάθμισή της τα τελευταία χρόνια. Αυτή η γνήσια αυθόρμητη αγάπη που αισθανόμαστε όλοι για την πόλη μας, μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι που ντόπιοι και ξένοι τη βάζουν στη λίστα επιλογών τους είτε για διακοπές είτε για μόνιμη εγκατάσταση. Και μέσα στο 2026, θα έχουν έναν λόγο περισσότερο για να επιλέγουν τη Λάρνακα ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς Σκαλιώτης και καμία Σκαλιώτισσα που να μην έχει επισκεφθεί έστω και μια φορά στο παρελθόν το περιβόητο «Palm Beach Hotel». Ένα ξενοδοχείο έντονα συνδεμένο με κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και με την ίδια τη ζωή της πόλης, που το όνομά του και μόνο «κουβαλά» ένα σωρό όμορφες αναμνήσεις.

Γι’ αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ετοιμάζεται πυρετωδώς να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στη λαμπρή ιστορία του, και μαζί στην ιστορία της ίδιας της πόλης μας. Και μάλιστα σε μια περιοχή που εμείς οι κάτοικοι της πόλης δώσαμε έναν πολύχρονο αγώνα για να αλλάξει. Το θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της πόλη μας, εκκρεμούσε από τα μέσα της δεκαετίας του 90’.

 

Παρά τις επίμονες προσπάθειες μας και τις κατά καιρούς κυβερνητικές υποσχέσεις αλλά και δεσμεύσεις, το πρόβλημα παρέμενε. Μεεπιμονή και συλλογικότητα όμως, σε συνδυασμό με τις πανδημοτικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, καταφέραμε μια περιοχή που άλλοτε ήταν συνώνυμο της ρύπανσης και της επικινδυνότητας να ξεκινήσει να μετατρέπεται σταδιακά και συντονισμένα σ’ έναν προορισμό υψηλών προδιαγραφών.

Εμείς άλλωστε ξέρουμε ότι η πόλη μας είναι ένα κράμα ιστορίας, πολιτισμού, αυθεντικής φιλοξενίας και φυσικής ομορφιάς. Με σεβασμό πάνω απ’ όλα στην πλούσια ιστορία μας που είναι διάχυτη σε κάθε γωνιά της πόλης και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, τα τελευταία χρόνια γίνονται μια σειρά από έργα και μεικτές αναπτύξεις, πάντα με όρους βιωσιμότητας και αειφορίας, καθώς το ζητούμενο είναι η εξέλιξη να είναι προς όφελος και των επόμενων γενιών.

Όλα τα πιο πάνω αναγνωρίζει ο όμιλος Premium Access Group, των Evgeni Leibovich και Shaul Keinan, καθώς με απόλυτο σεβασμό όχι μόνο στο ένδοξο παρελθόν του «Palm Beach Hotel», αλλά και της πόλης μας αυτής καθ’ εαυτήν, προχωρούν στη δημιουργία ενός νέου προορισμού: του «Palm Beach Resort».

Πρόκειται για μια μεικτή ανάπτυξη που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, αφού εκτός από το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που θα παρέχει premium υπηρεσίες, το έργο θα περιλαμβάνει πολυτελείς ισόγειες ιδιωτικές κατοικίες, πύργο με διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση, καθώς επίσης χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας με τις προηγμένες εγκαταστάσεις που επίσης θα περιλαμβάνει, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς όλης της περιοχής, καθώς θα προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες, ειδικά σχεδιασμένες να βελτιώσουν την ευεξία κάθε επισκέπτη.Το ίδιο θα ισχύει και για το παραλιακό μέτωπο, το οποίο θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης αλλά και πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας και θαλάσσιων σπορ.

Το πιο αξιοθαύμαστο απ’ όλα είναι ότι καθετί είναι προσεχτικά σχεδιασμένο, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την καλαισθησία, με την προστασία του περιβάλλοντος και τηφυσικότητατης περιοχής να βρίσκονται στο επίκεντρο. Άλλωστε, η γραφική ακτογραμμήτης Λάρνακας, τα κρυστάλλινα ρηχά νερά και το ασύλληπτα εντυπωσιακό μεσογειακό τοπίο αποτελούν τα «δυνατά χαρτιά»του όλου έργου, αποδεικνύοντας γιατί ολοένα και περισσότεροι επενδυτές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην τουριστική βιομηχανία της Λάρνακας, εμπλουτίζοντας και αναβαθμίζοντας το ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της πόλης μας.

Το «Palm Beach Resort» έρχεται για να συμπληρώσει, μαζί με μια σειρά από άλλα έργα και αναπτύξεις σε όλη τη Λάρνακα, το «παζλ» του ιδανικού προορισμού για κάθε ψαγμένο ταξιδιώτη, κατατάσσοντας την πόλη μας στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης. Η πολυτελής διαβίωση που θα προσφέρει, σε συνδυασμό με τις γαστρονομικές απολαύσεις υψηλών προδιαγραφών και τις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, θα το αναγάγουν σε έναν από τα πιο δημοφιλή resortsτης Μεσογείου.

Εις αναμονή λοιπόν μέχρι το 2026 που υπολογίζεται να ανοίξει τις πόρτες του!

 

Send this to a friend