Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έφυγε από τη Ζωή ο Αλέν Ντελόν
Έφυγε από τη Ζωή ο Αλέν Ντελόν

Έφυγε από τη Ζωή ο Αλέν Ντελόν

 

 

Ο μεγάλος Γάλλος ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών στο σπίτι του.
Ο Αλέν Ντελόν, ιερό τέρας του γαλλικού κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 88 ετών, ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί τα τρία παιδιά του.

«Ο Αλέν Φαμπιάν, η Ανούσκα, ο Αντονί, καθώς και ο (σκύλος του) Λούμπο, με απέραντη θλίψη ανακοινώνουν πως έφυγε ο πατέρας τους. Έσβησε ειρηνικά στο σπίτι του στο Ντουσί, έχοντας γύρω του τα τρία παιδιά του και τους δικούς του. (…) Η οικογένειά του σας παρακαλεί να σεβαστείτε τις ιδιωτικές στιγμές τους αυτή τη στιγμή του εξαιρετικά οδυνηρού πένθους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος Μακρόν τιμά τη μνήμη ενός “μνημείου της Γαλλίας” σε “μυθικούς ρόλους”
Ο Εμανουέλ Μακρόν απέτισε σήμερα φόρο τιμής στο «μνημείο της Γαλλίας» Αλέν Ντελόν, που πέθανε σε ηλικία 88 ετών, χαιρετίζοντας τους «μυθικούς ρόλους» ενός ηθοποιού που «έκανε τον κόσμο να ονειρεύεται».

 

«Κύριος Κλάιν ή Ρόκο, ο Γατόπαρδος ή ο Δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, ο Αλέν Ντελόν ενσάρκωσε μυθικούς ρόλους και έκανε τον κόσμο να ονειρεύεται. Δίνοντας το αξέχαστο πρόσωπό του για να αναστατώσει τις ζωές μας», έγραψε στο X o Γάλλος πρόεδρος. «Μελαγχολικός, δημοφιλής, κρυφός, ήταν περισσότερο από ένας σταρ: ένα μνημείο της Γαλλίας», πρόσθεσε.

Send this to a friend