Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Άλλο ένα δείγμα προχειρότητας που ευτυχώς δεν στοίχισε σε θύματα είχαμε χθες στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Λάρνακα έπεσαν σκαλωσιές από οικοδομή στην αυλή του διπλανού σπιτιού ενώ από “θαύμα” δεν βρίσκονταν έξω τα παιδιά, διότι τότε θα θρηνούσαμε θύματα.

 

Χθες Πέμπτη, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, 15 Αυγούστου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, κ. Νεκτάριος, λειτούργησε και κήρυξε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Αγγελόκτιστης στο Κίτι.

 

Στην Παναγία την Αγγελόκτιστη βρέθηκαν δεκάδες πιστοί για να προσευχηθούν και να προσκυνήσουν την εορτάζουσα θαυματουργή εικόνα της Παναγίας από διάφορα μέρη της Κύπρου.

 

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σας προσκαλεί στην πολιτιστική εκδήλωση μνήμης και τιμής «ΜΝΗΜΕΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και ώρα 8.00 μ.μ..

Την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη, σε μια «Πολιτιστική Πανδαισία», συνοδεύουν με τις φωνές τους η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Κατερίνα Παράσχου, καθώς και άλλοι Βαρωσιώτες που έχουν επιλεγεί ως βασικοί συντελεστές.

Η Πολιτιστική Εκδήλωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έκθεση φωτογραφίας, μικρό θεατρικό δρώμενο, και απαγγελία ποιημάτων σχετικά με την Αμμόχωστο και τη δράση της Νέας Σαλαμίνας στην πόλη.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω της SoldOut Tickets online στο tinyurl.com/mnimesammochostou2024 ή σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας “Stephanis” σε όλη την Κύπρο.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 70001948.

Ραντεβού στις 6 Σεπτεμβρίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στη Λάρνακα

«Να ξέρεις θα γυρίσουμε, πιστοί στην άνοιξη σου!»

 

Send this to a friend