Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στην κυκλοφορία δρόμοι που έκλεισαν για Αποχετευτικό σε Δρομολαξιά -Μενεού και Κίτι
Στην κυκλοφορία δρόμοι που έκλεισαν για Αποχετευτικό σε Δρομολαξιά -Μενεού και Κίτι

Στην κυκλοφορία δρόμοι που έκλεισαν για Αποχετευτικό σε Δρομολαξιά -Μενεού και Κίτι

 

 

Στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθούν αύριο Σάββατο 10 Αυγούστου, οι δρόμοι στους οποίους γίνονται εργασίες για το Αποχετευτικό Σύστημα στις περιοχές Δρομολαξιάς – Μενεού και Κίτι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας «όλες οι εργασίες που αφορούν τα ενεργά ανοικτά μέτωπα εργασίας για το αποχετευτικό σύστημα, στις περιοχές Δρομολαξιά – Μενεού και Κίτι, αναμένεται να ολοκληρωθούν και όλοι οι δρόμοι θα δοθούν απρόσκοπτα στην κυκλοφορία στις 10 Αυγούστου. Οι εργασίες για τα πρώτα 300 μέτρα του τμήματος του δρόμου Μενεού – Περβολιών (περιοχή Λεμονιά) έχουν ολοκληρωθεί».

Προστίθεται πως παρά το γεγονός ότι «σύμφωνα με τον χρονοπρογραμματισμό του έργου και την άδεια για προσωρινό κλείσιμο, τμήμα του δρόμου Μενεού – Περβολιών, κανονικά θα ήταν κλειστός για την περίοδο 18 Ιουλίου μέχρι 12 Σεπτεμβρίου, εντούτοις για σκοπούς διευκόλυνσης του κοινού, ο ΕΟΑ Λάρνακας, τον έδωσε χθες, προσωρινά στην κυκλοφορία. Ο δρόμος θα κλείσει ξανά στις 26 Αυγούστου για συνέχιση των εργασιών».

 

Οσο αφορά τις εργασίες σε τμήματα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Ασσιας και Ακανθούς, αυτές θα ξεκινήσουν στις 23 Αυγούστου.

Στην ανακοίνωση του ΕΟΑ Λάρνακας αναφέρεται ακόμα ότι «στις περιοχές Κίτι και Περβόλια οι εργασίες θα σταματήσουν για τις διακοπές του καλοκαιριού από τις 10 μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Κλειστά θα παραμείνουν τμήματα των οδών Νάξου και Ικαρίας καθώς και οι οδοί Αιγιαλούσης και Τρεμετουσιάς».

Οσον αφορά τις εργασίες «στην Τερσεφάνου αυτές θα σταματήσουν για τις διακοπές του καλοκαιριού από τις 10 μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Θα παραμείνουν κλειστά τμήματα των οδών Ιθάκης, Θεσσαλονίκης, Αντωνάκη Καλλή και Γεώργιου Σεφέρη, ενώ το τμήμα της οδού Ιθάκης που επηρεάζει την λεωφόρο Κιτίου – Μαζωτού θα δοθεί στην κυκλοφορία»

ΚΥΠΕ

Send this to a friend