Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Νέα Στρατηγική Συνεργασία της PwC Κύπρου & του P.A. College
Νέα Στρατηγική Συνεργασία της PwC Κύπρου & του P.A. College

Νέα Στρατηγική Συνεργασία της PwC Κύπρου & του P.A. College

 

 

H PwC, ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρου και το Executive Business School της Κύπρου, P.A. College ανακοινώνουν την πρόσφατη στρατηγική συνεργασία τους, μέσω τριώνπρογραμμάτων:το“School Graduates Route to ACA”, το “Best Route to ACA” και το “Graduates Route to ACA”.

Το “School Graduates Route to ACA” απευθύνεται σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Tο “Best Route to ACA” απευθύνεται σε υφιστάμενους φοιτητές του Κολλεγίου και το “Graduates Route to ACA” απευθύνεται σε κατόχους πανεπιστημιακού πτυχίου σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό πεδίο.

Τα τρία προαναφερθέντα προγράμματα προετοιμάζουν τους συμμετέχοντες για μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα στον τομέα της Λογιστικής/Ελεγκτικής. Τα προγράμματα προσφέρουν στους φοιτητές αναγνωρισμένο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, και 12 απαλλαγές από τις 15 εξετάσεις του επαγγελματικού τίτλου ACA του ICAEW. Επιπρόσθετα,μέσα και από τα τρία αυτά προγράμματα, οι φοιτητές έχουν το προνόμιο να εξασφαλίσουν αμειβόμενη πρακτική εργασιακή εμπειρία διάρκειας ενός έτους στην PwC, που είναι απαραίτητη για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου ACA. Επιπλέον, οι συμμετέχοντεςσταπρογράμματαθαέχουντηνπροοπτικήεξασφάλισης σύμβασης πλήρους εργοδότησης στην PwC.

 

Οι δύο στρατηγικοί εταίροι, PwC Κύπρου και το Executive Business School, P.A. College, διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, εμπειρία και επαγγελματισμό στον τομέα των Χρηματοοικονομικών, της Διοίκησης και της Λογιστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε: https://www.pacollege.ac.cy/pwc-pa-college-collaboration

Send this to a friend