Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την ομάδα, όχι για τον κόσμο…
Να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την ομάδα, όχι για τον κόσμο…

Να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την ομάδα, όχι για τον κόσμο…

 

 

Είναι σημαντικό η ΑΕΚ να λειτουργήσει σωστά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει. Να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα την πάρουν ένα βήμα μπροστά. Και τι εννοούμε με αυτό.

Ο κόσμος φωνάζει γι’ αλλαγές και διαφοροποιήσεις στην ομάδα. Μετά τον αποκλεισμό η πίκρα και η απογοήτευση ξεχειλίζει και πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που την πληρώνουν. Διοίκηση και Τσάβι Ρόκα καλούνται να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για την ομάδα και όχι απλά για να ικανοποιηθεί ο κόσμος που φωνάζει.

Και που δικαίως φωνάζει, για να μην παρεξηγηθούμε. Αλλά οι όποιες αποφάσεις παρθούν θα πρέπει να είναι με καθαρό μυαλό και γιατί έτσι πρέπει να γίνει για να πάει ένα βήμα μπροστά αγωνιστικά ο σύλλογος. Βέβαια, εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δει αλλαγές τέτοια εποχή από την ΑΕΚ οι οποίες στο τέλος είχαν θετικά αποτελέσματα.

 

Φαίνεται η απόφαση για Γκουστάβο να είναι τελεσίδικη, ενώ στην έξοδο είναι ο Σάντζεθ και ο Σάντος. Ο τελευταίος, στόχος είναι να δοθεί σε άλλη ομάδα δανεικός, να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει, αν και πρόκειται για παίκτη που τα χαρακτηριστικά του δύσκολα τα βρίσκεις. Καθοριστικές οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες.

Send this to a friend