Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ Κενές Θέσεις στον Δήμο Αθηένου – Δείτε τις προκηρύξεις
Κενές Θέσεις στον Δήμο Αθηένου – Δείτε τις προκηρύξεις

Κενές Θέσεις στον Δήμο Αθηένου – Δείτε τις προκηρύξεις

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ (1) ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια (1) κενή θέση καθαρίστριας στον Δήμο Αθηένου.

Η θέση έχει Μισθολογική Κλίμακα Ε6 – Ωρομίσθιου Προσωπικού, με συνολικές ετήσιες ακαθάριστες απολαβές και με τυχόν τιμαριθμικές αναπροσαρμογές.

 

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα, έχουν ως πιο κάτω:

Καθήκοντα και Ευθύνες: 

Κάτω από τις οδηγίες της Διεύθυνσης του Δήμου ή των εντεταλμένων από αυτή, η καθαρίστρια:

  1. Αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών γενικής καθαριότητας του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου Αθηένου και την εκτέλεση εργασιών γενικής καθαριότητας όλων των κτιριακών συγκροτημάτων και χώρων ιδιοκτησίας του Δήμου Αθηένου, καθώς και άλλων χώρων που χρησιμοποιούνται από τον Δήμο για κάλυψη διαφόρων αναγκών.
  2. Αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών γενικής καθαριότητας των γραφείων του Δημοτικού Διαμερίσματος Αβδελλερού και την εκτέλεση εργασιών γενικής καθαριότητας του περιβάλλοντα χώρου αυτών, καθώς και άλλων δημοτικών εγκαταστάσεων στο Αβδελλερό.
  3. Συντηρεί, φροντίζει και φυλάει τον εξοπλισμό και τις συσκευές που χρησιμοποιεί για την εκτέλεση των καθηκόντων της.
  4. Βοηθά στην ετοιμασία συναντήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου ή/και της Υπηρεσίας με επίσημους/ φιλοξενούμενους/ συνεργάτες του Δήμου.
  5. Βοηθά στην ετοιμασία εκδηλώσεων οι οποίες διεξάγονται στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο, αλλά και αλλού, κατόπιν οδηγιών των ανωτέρων της.
  6. Βοηθά στη διεκπεραίωση άλλων εργασιών (όπως τηλεφωνικό κέντρο, ετοιμασία φωτοτυπιών, κ.ά.), εάν τούτο κριθεί αναγκαίο.
  7. Ανάλογα με τις ανάγκες, βοηθά στην Υποδοχή, κατευθύνοντας και διευκολύνοντας τους δημότες για να εξυπηρετηθούν αποτελεσματικά.
  8. Παρακολουθεί και συντονίζει τις αναγκαίες αγορές για τη βασική λειτουργία των γραφείων του Δήμου.
  9. Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα της ανατεθούν.

Απαιτούμενα προσόντα:

  1. Κάτοχος απολυτηρίου Τριτάξιου Γυμνασίου ή Απολυτηρίου Αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης (Τεχνικής Σχολής [Μέσης Τεχνικήςκαι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης] ή Λυκείου).
  2. Καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας.
  3. Υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
  4. Προηγούμενη συναφής επαγγελματική εμπειρία σε παρόμοια εργασία θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Προϋποθέσεις:

Η αιτήτρια πρέπει να έχει:

  1. Πολύ καλή κατάσταση υγείας και φυσική καταλληλότητα σε βαθμό που να επιτρέπουν τη διεκπεραίωση των καθηκόντων της θέσης. Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να παραπέμψει την αιτήτρια σε ιατρικές εξετάσεις.
  2. Λευκό ποινικό μητρώο.
  3. Κατοχή άδειας οδήγησης (χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων), κατά την ημερομηνία προσφοράς διορισμού που τυχόν θα της γίνει.

Σημειώσεις:

  1. Η αναφορά στον Δήμο Αθηένου, όπου δεν διευκρινίζεται, περιλαμβάνει τόσο το Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηένου, όσο και το Δημοτικό Διαμέρισμα Αβδελλερού.
  1. Ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου Αθηένου, το άτομο που θα επιλεγεί δυνατό να εργάζεται, όταν απαιτείται, εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της Δημοτικής Υπηρεσίας.
  2. Το ωράριο εργασίας ενδέχεται να προσαρμόζεται αναλόγως των εκάστοτε αναγκών του Δήμου Αθηένου και σε περίπτωση ανάγκης υπερωριακής απασχόλησης θα αναμένεται συμμόρφωση και συνεργασία με τη Διοίκηση.
  3. Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει με βάση τις πρόνοιες του Περί Δήμων Νόμου του 2022, Ν.52(Ι)/2022, με συγκεκριμένα κριτήρια μοριοδότησης που καθόρισε το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και με προσωπική συνέντευξη.

Υποβολή Αιτήσεων:

  1. Οι αιτήσεις να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση για μια (1) κενή θέση Καθαρίστριας στον Δήμο Αθηένου» και να κατατεθούν στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Αθηένου ή να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενες να απευθύνονται είτε στα γραφεία του δημοτικού διαμερίσματος Αθηένου είτε στα γραφεία του δημοτικού διαμερίσματος Αβδελλερού για παραλαβή των αιτήσεων και για περισσότερες πληροφορίες, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηένου: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 2, 7600 Αθηένου, τηλέφωνο 24811370, φαξ 24522333, email: [email protected]
    Δημοτικό Διαμέρισμα Αβδελλερού: Παπαζαχαρίου, 6, 7501 Αβδελλερό, τηλέφωνο 24524404, φαξ 24522333, email: [email protected].
  2. Το Έντυπο Αίτησης βρίσκεται επίσης αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηένου www.athienou.org.cy

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΤΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο (2) κενές θέσεις εργάτη γενικών καθηκόντων στον Δήμο Αθηένου με Μισθολογική Κλίμακα Ε7- Κυβερνητικού Ωρομίσθιου Προσωπικού.

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως πιο κάτω:

Καθήκοντα και Ευθύνες:

Κάτω από τις οδηγίες της Διεύθυνσης του Δήμου ή των εντεταλμένων από αυτή:

  1. Αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών γενικής καθαριότητας στη διοικητική περιοχή του Δήμου, τόσο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηένου, όσο και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αβδελλερού.
  2. Αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών γενικής καθαριότητας και συντήρησης όλων των κτιρίων που ανήκουν ή κατέχονται από τον Δήμο  Αθηένου.
  3. Βοηθά στην εκτέλεση οικοδομικών και τεχνικών εργασιών.
  4. Αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών σε σχέση με την επίλυση παραπόνων του κοινού, σύμφωνα με τις οδηγίες των ανωτέρων του.
  5. Συντηρεί, φροντίζει και φυλάει τα μηχανήματα, εργαλεία και συσκευές που χρεώνεται από την Αποθήκη και τα οποία χρησιμοποιεί για την εκτέλεση των καθηκόντων του και αναφέρει τυχόν βλάβες ή φθορές που παρουσιάζονται σ’ αυτά στον Επιστάτη του Δήμου.
  6. Τηρεί με σχολαστικότητα όλα τα μέτρα ασφαλείας και ενεργεί στα πλαίσια του Νόμου και των Κανονισμών σ’ ό,τι αφορά την απασχόληση εργατικού προσωπικού.
  7. Αναλαμβάνει καθήκοντα φροντίδας, συντήρησης και καθαριότητας στο Καταφύγιο Σκύλων Αθηένου, καθώς και στη σύλληψη σκύλων αν τυχόν απαιτηθεί.
  8. Αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών γενικής καθαριότητας και συντηρήσεις των πάρκων και των χώρων πρασίνου του Δήμου Αθηένου.
  9. Αναλαμβάνει την εκτέλεση όλων των αναγκαίων εργασιών για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή πολιτιστικών και άλλων διοργανώσεων του Δήμου, κατόπιν οδηγιών των ανωτέρων του.
  10. Βοηθά τους ανωτέρους του στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και αναλαμβάνει οποιαδήποτε καθήκοντα του ανατεθούν απ’ αυτούς.
  11. Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα που θα του ανατεθούν.

Απαιτούμενα προσόντα:

  1. Κάτοχος απολυτηρίου Τριτάξιου Γυμνασίου ή Απολυτηρίου Αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης (Τεχνικής Σχολής [Μέσης Τεχνικήςκαι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης] ή Λυκείου).
  2. Καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας.
  3. Υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
  4. Επαγγελματική πείρα σε οικοδομικές και τεχνικές εργασίες θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.

Προϋποθέσεις:

Οι αιτητές πρέπει να έχουν:

  1. Πολύ καλή κατάσταση υγείας και φυσική καταλληλότητα σε βαθμό που να επιτρέπουν τη διεκπεραίωση των καθηκόντων της θέσης. Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να παραπέμψει τους αιτητές  σε ιατρικές εξετάσεις.
  2. Εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές, όπου ισχύει.
  3. Λευκό ποινικό μητρώο.
  1. Κατοχή άδειας οδήγησης (χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) κατά την ημερομηνία προσφοράς διορισμού που τυχόν θα τους γίνει.

Σημειώσεις:

  1. Η αναφορά στον Δήμο Αθηένου, όπου δεν διευκρινίζεται, περιλαμβάνει τόσο το Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηένου, όσο και το Δημοτικό Διαμέρισμα Αβδελλερού.
  1. Ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου Αθηένου, το προσωπικό που θα επιλεγεί δυνατό να εργάζεται, όταν απαιτείται, εκτός του συνηθισμένου ωραρίου της Δημοτικής Υπηρεσίας.
  2. Το ωράριο εργασίας ενδέχεται να προσαρμόζεται αναλόγως των εκάστοτε αναγκών του Δήμου Αθηένου και σε περίπτωση ανάγκης υπερωριακής απασχόλησης θα αναμένεται συμμόρφωση και συνεργασία με τη διοίκηση.
  3. Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει με βάση τις πρόνοιες του Περί Δήμων Νόμου του 2022, Ν.52(Ι)/2022, με συγκεκριμένα κριτήρια μοριοδότησης που καθόρισε το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και με προσωπική συνέντευξη.

Υποβολή Αιτήσεων: 

  1. Οι αιτήσεις να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση για κενή θέση Εργάτη Γενικών Καθηκόντων στον Δήμο Αθηένου» και να κατατεθούν στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Αθηένου ή να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται είτε στα γραφεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αθηένου είτε στα γραφεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Αβδελλερού για παραλαβή των αιτήσεων και για περισσότερες πληροφορίες, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηένου: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 2, 7600 Αθηένου, τηλέφωνο 24811370, φαξ 24522333, email: [email protected]
    Δημοτικό Διαμέρισμα Αβδελλερού: Παπαζαχαρίου, 6, 7501 Αβδελλερό, τηλέφωνο 24524404, φαξ 24522333, email: [email protected]
  2. Το Έντυπο Αίτησης βρίσκεται επίσης αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηένου www.athienou.org.cy

Send this to a friend