Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μπορεί να ξανακάνει το θαύμα η Λεβερκούζεν;
Μπορεί να ξανακάνει το θαύμα η Λεβερκούζεν;

Μπορεί να ξανακάνει το θαύμα η Λεβερκούζεν;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Μπήκε ο Αύγουστος και πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με το γερμανικό να βρίσκεται σε περίοπτη θέση μετά τα όσα συνέβησαν πέρυσι.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε το μπαμ κατακτώντας την Bundesliga αήττητη (!) και με τεράστια διαφορά από τους διώκτες της: +17 από την Στουτγκάρδη και +18 από την Μπάγερν Μονάχου. Θα μπορέσει να επαναλάβει τον άθλο της η ομάδα του ΤσάμπιΑλόνσο ή θα επανέλθει δυναμικά η Μπάγερν; Τι μας περιμένει φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα; Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις φέτος…

 

Τρεις εβδομάδες πριν τη σέντρα στη Bundesliga, βλέπουμε ότι πρώτο φαβορί για τον τίτλο είναι η Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1.45, απόδοση δηλαδή που παραπέμπει σε ακλόνητο φαβορί. Αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να απειλήσει τους Βαυαρούς, αυτή φαίνεται πως είναι η Λεβερκούζεν, η οποία έχει απόδοση 3.75στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Αρκετά πιο πίσω η Ντόρτμουντ, αν και φιναλίστ στο Champions League πέρυσι, με απόδοση 11.00, με τη Λειψία στο 15.00. Αυτή είναι η δυνατή τετράδα της Bundesliga φέτος, αφού μετά είναι… το χάος: στο 75.00 η απόδοση για την Στουτγκάρδη, στο 100.00 για την ΆιντραχτΦρανκφούρτης.

 

Όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend