Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Το συγκλονιστικό μήνυμα των Guardians λίγο πριν την μάχη με Πάκσι!
Το συγκλονιστικό μήνυμα των Guardians λίγο πριν την μάχη με Πάκσι!

Το συγκλονιστικό μήνυμα των Guardians λίγο πριν την μάχη με Πάκσι!

 

 

Ανακοίνωση από το οργανωμένο σύνολο της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με αντίπαλο την Πάκσι (Πέμπτη, 1/8) στην Αρένα. Οι Λαρνακείς ηττήθηκαν στην Ουγγαρία με 3-0 και οι οργανωμένοι… καλούν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.Αναλυτικά:

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΣΚΑΛΙΩΤΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ,

Ήρθε η ώρα σου, η ώρα του κόσμου, η ώρα του απλού Σκαλιώτη, η ώρα του κάθε συνδεσμίτη, η ώρα του κάθε οπαδού ξεχωριστά να δείξει πόσο αγαπά και υποστηρίζει αυτή την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

Εμείς έχουμε γεννηθεί και μεγαλώσει στα δύσκολα, είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα, το σωματείο μας δημιουργήθηκε μέσα από δυσκολίες, δεν είμαστε ΑΕΚ μόνο στα καλά και στις επιτυχίες, είμαστε αιώνια ΠΙΣΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ στο πλάι της, είμαστε γεννημένοι ΑΕΚ, είμαστε ΑΕΚ γιατί υποστηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας, εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους που επιλέγουν ομάδα κατά το συμφέρον τους ή κατά το κόμμα τους, είμαστε ΑΕΚ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία που κουβαλά αυτή η πόλη, γιατί θέλει άντερα και ΑΡΧΙΔΙΑ για να είσαι ΑΕΚ.

Όλοι μας απογοητευτήκαμε προφανώς από το αποτέλεσμα αλλά με την απουσία μας από το γήπεδο η μόνη που παθαίνει ζημιά είναι η ομάδα μας. Στο γήπεδο πάμε για την ομάδα μας, για κανέναν άλλον.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ GUARDIANS κάνει μεγάλο κάλεσμα και ταυτόχρονα έκκληση σε όλο τον κόσμο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ την Πέμπτη η ώρα 19:00 στον επαναληπτικό αγώνα να γεμίσει την ΑΡΕΝΑ και να φτιάξει ένα πραγματικό ΦΡΟΥΡΙΟ με στόχο την μεγάλη ανατροπή.

Για όλους λοιπόν τους πιο πάνω λόγους, για την ΑΕΚ, για την ΛΑΡΝΑΚΑ, για όλα τα αδέρφια που κοιτάνε από ψηλά,

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Ξεκινάμε από το οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ, από το σπίτι του κάθε ΑΕΚΤΖΗ με τραγούδι, ποτό και τρέλα για την ομάδα μας.

Φεύγουμε όλοι μαζί με την πορεία από τον σύνδεσμο προς την ΑΡΕΝΑ.

ΟΛΟΙ ΑΡΕΝΑ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
90 ΛΕΠΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΦΩΝΗ!
Στη ΝΟΤΙΑ ακολουθάμε ΑΥΣΤΗΡΑ τις οδηγίες του οργανωτή και των υπευθύνων της κερκίδες και ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!
DEFEND AEK – DEFEND LARNAKA
AΙΜΑ ΤΙΜΗ… ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ GUARDIANS

Send this to a friend