Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πόσα μετάλλια θα πάρουν Κύπρος και Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι;
Πόσα μετάλλια θα πάρουν Κύπρος και Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι;

Πόσα μετάλλια θα πάρουν Κύπρος και Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με την τελετή έναρξης απόψε ξεκινούν και επίσημα οι 33οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι. Οι Αγώνες που καθηλώνουν όλο τον πλανήτη και που αναμένουν με αγωνία οι φίλαθλοι και σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πόσα μετάλλια, όμως, θα καταφέρουν να πάρουν οι δύο χώρες; Η Κύπρος συμμετέχει στους Αγώνες με 15 αθλητές και αθλήτριες, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει 100αμελή αποστολή. Ο μοναδικός Κύπριος Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης είναι η μεγάλη ελπίδα της Κύπρου για το δεύτερο μετάλλιο της ιστορίας της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλουείναι η αιχμή του δόρατος στην αποστολή της Ελλάδας.

 

Τι λένε, όμως, τα προγνωστικά; Σύμφωνα με την Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, το ενδεχόμενο η Κύπρος να πάρει over 0,5 χρυσό μετάλλιο δίνει 12.00, ενώ το over 0.5 μετάλλιο γενικά είναι στο 5.00! Για την Ελλάδα το over 2.5 χρυσά μετάλλια έχει απόδοση 2.00, ενώ συνολικά το over 6.5 μετάλλια είναι στο 1.85. Ειδικότερα το ενδεχόμενο να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο ο Παύλος Κοντίδης στην ιστιοπλοΐα έχει απόδοση 10.00! Από την άλλη ο Τεντόγλου είναι το απόλυτο φαβορί στο μήκος κι έτσι η απόδοσή του για το χρυσό μετάλλιο είναι 1.30.

 

Όλες τις αποδόσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend