Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αθώος θα δηλώσει ο 45χρονος κατηγορούμενος για υπόθεση φόνου στην Ορμήδεια
Αθώος θα δηλώσει ο 45χρονος κατηγορούμενος για υπόθεση φόνου στην Ορμήδεια

Αθώος θα δηλώσει ο 45χρονος κατηγορούμενος για υπόθεση φόνου στην Ορμήδεια

 

 

Σε δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια επέλεξε να δικαστεί ο Κώστας Αντωνίου, 45 ετών, ο οποίος ενώ φέρεται να ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη, 52 ετών από το Παραλίμνι, το βράδυ της 25ης Ιουνίου, στην Ορμήδεια, εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, προτίθεται πλέον να δηλώσει αθώος στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βάσεων κατά τη σημερινή διαδικασία, ο 45χρονος επέλεξε να δικαστεί στο Δικαστήριο στη Δεκέλεια, αντί σε δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης, όπως ανέφερε η συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου ενώπιον του Δικαστηρίου, ο Αντωνίου αναμένεται να δηλώσει αθώος στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Το Δικαστήριο όρισε την Πέμπτη 1η Αυγούστου, ως ημερομηνία για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ μέχρι τότε ο 45χρονος θα τελεί υπό κράτηση.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντωνίου ανέφερε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, σε εργαστήριο αυτοκινήτων στο δρόμο Ορμήδειας – Ξυλοφάγου.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend